Bodie Boost *5*

image_pdfimage_print

[social_share]

164651_585203714830589_217035962_n
Foto afkomstig van BodieBoost
Ben inmiddels week 10 in gegaan met BodieBoost, ondanks het gewichtsverlies niet snel gaat voel ik mij echt heel erg goed. Ik geniet van het lekkere eten wat ik mag, ik geniet van het sporten ondanks de vele spierpijn en ik geniet van het leven. Heb echt weer een energie boost gekregen van de BBYCD event waar ik al eerder over schreef.

Na BBYCD ben ik ook weer mijn eetdagboek gaan oppakken, ik deed het in het begin al op me laptop alles invullen wat ik binnen kreeg maar was ermee gestopt omdat ik het wel goed vond gaan. Toch is het wel fijn het weer bij te houden, dan kan je ook zien als er iets mis gaat waar het mis ging. Dit keer heb ik er echt een notebook bij gepakt en schrijf hier netjes elke dag alles in.
2013-04-12 12.45.29 2013-04-12 12.46.02

De week van Pasen heb ik me best slecht gedragen wat betreft het eten, en dat voelde ik echt wel. Nee schuldig erover was ik niet, maar zoals ik zelf vaak zeg God straft onmiddellijk. Heb me toch een partij buikpijn gehad, en wat heb ik nou helemaal gehad. We hebben gegourmet en ik heb een middelgrote chocolade paashaas op. En wat verschillende broodjes met beleg. Ja voor Pasen me tegoed gedaan aan iets teveel chips, dit is dan ook de reden waarom ik deze week 0,80 kg aankwam. Ach ja kan gebeuren, zoals mijn mams zei “de boog kan niet altijd gespannen zijn”.

Het belangrijkste was nu weer om me te herpakken met het gezonde eten niet alleen omdat ik was aangekomen maar juist meer omdat ik me daar veel beter door voel. Week 9 heb ik me weer goed aan de families gehouden, al heb ik hier en daar een jokertje teveel gehad. Maar ben de week goed doorgekomen. Geen buikpijn meer, en voel me weer veel fijner in mijn vel zitten. En dat merk je dan ook gelijk aan de weegschaal die de cijfertjes weer een klein stukje naar beneden zet.

Mijn gewicht staat nu op 96,50

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

4 thoughts on “Bodie Boost *5*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge