Dagje op pad met de camera

image_pdfimage_print

[social_share]

14-04-2013 ben ik samen met mijn vriend lekker een dagje naar Dierenpark Emmen geweest. Het was er heerlijk weer voor, dus konden we lekker ons uitleven met de camera. Dat heb ik dan ook zeker gedaan, en niet alleen de mooie dieren heb ik op de foto gezet. Maar zoals je hieronder al ziet heb ik me ook uitgeleefd op portret fotografie voornamelijk van kinderen. Vind het geweldig om kinderen te fotograferen, maar wel zo dat de kinderen en hun ouders het niet merken. Eng vind ik het nog steeds om mensen te fotograferen dus probeer ik het zoveel mogelijk te doen als niemand het door heeft. En dat zijn dan ook best mooie plaatjes geworden. Maar we kwamen natuurlijk voor de dieren en die kan je bewonderen in mijn fotoalbum, daar staan ook de portretten tussen.

Wat vind jij van mijn foto,s?

portret (700 x 800)

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

14 thoughts on “Dagje op pad met de camera

 1. Mooie foto’s heb je gemaakt !! Echt leuk die kids, en juist omdat ze zo onverwachts zijn maakt het leuk en niet gemaakt 🙂

 2. Leuke foto’s maar… Ik zou het alleen absoluut niet op prijs stellen als ik er achter zou komen dat mijn kinderen ongevraagd zijn gefotografeerd en nu op het internet staan. Dat is iets wat volgens wet ook niet mag.

  Groetjes Nathalie

  1. Eigenlijk schrik ik best wel van je reactie, had niet verwacht dat mensen zo erop zouden reageren. En aan de andere kant begrijp ik het zeker wel, was denk niet zo verstandig om ze online te zetten. Denk ook niet dat dit nog eens gebeurd, alleen als mensen weten dat er gefotografeerd wordt en dat ze online gezet kunnen worden.

    1. Ik heb het even nagevraagd aan een professionele fotograaf en zelfs even opgezocht op het internet. Maar het mag dus wel ongevraagd foto,s online zetten, tenzij het niet in een openbare ruimte is gemaakt. En als mensen zelf vragen ze niet openbaar te maken.

     1. Oke naja je moet het zelf weten. Verplaats je wel even in deg edachte van de ouders, hoe zou jij het vinden?

      Ieder zijn ding maar ik vind het echt niet kunnen zolang je geen toestemming hebt gehad om de fotos te maken (stiekem dus) en geen toestemming hebt gehad om ze online te plaatsen.

 3. Leuke foto’s hoor! Alleen ben ik het wel Nathalie eens, ik zou ook niet graag hebben dat een vreemde mijn dochter fotografeerd en die dan op internet zet.

 4. Leuke foto’s. Ben lang niet in Emmen geweest, denk al zeker een jaar of tien niet meer. Vroeger hadden we er een abonnement op. Nu woon ik ook behoorlijk ver weg. Nog bedankt voor je grote envelop met goodies trouwens! Ik was hem stiekem al weer vergeten, dus het was echt een verrassing, leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge