BodieBoost *6* Hoe gaat het nu

image_pdfimage_print

[social_share]

Het afvallen in kilo,s gaat nog erg langzaam, ik blijf beetje schommelen tussen de 95 en 94 kilo. Maar toch voel ik aan me kleding dat er steeds meer ruimte in zit. Dat houd in dat er wel cm,s verdwijnen, al meet ik ze niet op voel het heel goed. Maar ik zou zo graag naar de 90 kilo willen. Maar goed ik weet dat 24 kilo afvallen heel veel is en dat ik echt wel tevreden mag zijn, want niet veel doen dit in bijna een jaar tijd. En dat besef ik heel goed, dat ik zo goed bezig ben. En dipjes horen erbij, je bent ook niet in een jaar zo veel aangekomen dus heeft het ook tijd nodig om het weer kwijt te raken.

Als ik het even niet meer weet dan ga ik even kijken op het youtube kanaal van BodieBoost of er nog motiverende filmpjes zijn, kijk zoals ik hieronder neer heb gezet. Charlotte is zo heerlijk positief dat je er gewoon een super boost van krijgt dat je er weer even tegen aankan. Daarom ben ik ook zo blij met de FB community, mensen die je steunen in moeilijke tijden.

Elke week is er ook een live chat met Charlotte, helaas heb ik de laatste weken dit gemist maar niet getreurd je kan het filmpje terug kijken. Wel is dit minder leuk omdat je nu niet mee kan chatten. Dus zal er voortaan op donderdag echt even bij stil moeten staan, omdat het zo fijn is om weer wat adviezen te krijgen.

Ben wel heel onzeker momenteel met kleding kopen, ten eerste vind ik het moeilijk om nieuwe kleding te kopen omdat ik weet dat het na een paar weken/maanden toch weer te ruim zit. En dat is niet het enige, weet gewoon niet meer wat voor maat ik heb en wat ik nu het beste voor kleding kan kopen. Je moet alles weer opnieuw ontdekken en dan heb ik nog steeds een grote maat hoor, maar het is zo raar als je zoveel kilo,s kwijt bent.

Heeft iemand misschien tips over het kopen van nieuwe kleding? (en dan ook niet zo,n hele dure kleding graag)

Dan wil ik nog iets heel leuks onder de aandacht brengen voor BodieBoost. Misschien weten jullie nog wel dat ik een tijdje terug naar een YourConfidenceDay ben geweest. Wat was dat een geweldige dag, en wil dit gevoel zo graag anderen ook laten voelen. Nou dat kan, er waren al nieuwe dagen gepland maar waren aan de vrij hoge prijs. Nu hebben ze iets moois erop verzonnen. YourConfidenceDay MINI, zondag 23 juni zal deze dag plaats vinden.

Wil jij hier bij zijn koop dan nu je kaartje voor deze gave unieke kans http://yourconfidenceday.com/ticketverkoop/
banner-community

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

4 thoughts on “BodieBoost *6* Hoe gaat het nu

  1. Top dat het je zo goed vergaat. IK heb het boek ook thuis en ga binnenkort bij Char eten, lijkt me leuk om te kletsen met andere bodieboosters! XX en succes!

  2. Gewoon lekker zo doorgaan, zoiets gaat niet ineens. In kleine stapjes houd je het veel beter vol, keep up the good work!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge