Bucket list voor 2015

image_pdfimage_print

Voor dit jaar ga ik een BUCKET LIST bijhouden. Iedere keer als ik iets heb gedaan/bereikt streep ik het af. Dit zal ook een vaste pagina op me blog gaan worden, zodat jullie het de hele jaar kunnen volgen.
Er zal steeds iets bij gaan komen voor het jaar…

* Afvallen en wel 7 kilo, daarna zie ik wel weer
* Op vakantie gaan
* Naar de sportschool gaan
* Een yoga les volgen
* Naar mijn vriendin in Zuid-Holland voor een paar dagen
* Limburg onveilig maken om daar een vriendin te bezoeken
* De huishoudbeurs bezoeken
* In Utrecht afspreken met een vriendin
* Zwanger raken
* Meer contacten leggen in me eigen buurt
* Weer regelmaat in me leven krijgen, te beginnen met op tijd uit bed gaan
* Het huishouden beter gaan bijhouden
* Wat meer naar buiten om te wandelen
* Vaker met de camera op pad gaan
* Eerste verjaardag vieren van Daan*

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

3 reacties

 1. Lifesabout schreef:

  Ik wens je alle goeds voor 2015 Debbie! En dat al je wensen in vervulling mogen gaan.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mama. Mijn wensen voor Sarah.My Profile

 2. Anneleen schreef:

  Ik hoop dat al deze mooie wensen in vervulling mogen gaan!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: mijn wensen voor jou! #5My Profile

 3. Sanja` schreef:

  Lieve Debbie!

  Ik zal je geen beste wensen doen, want ik weet dat je hoofd daar niet naar staat. Wel hoop ik dat al je wensen in vervulling mogen gaan. Je hebt een leuke bucket list! Bij mij staat op nr. 1 ook afvallen, alleen dan minimaal 10 kg! Dit heb ik namelijk weer er aan gegeten na de bevalling.. Oeps!

  Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?