Common White Girl

image_pdfimage_print

[social_share]

Favoriete Starbucks drankje?
Ik drink geen koffie, en ben ook nog nooit voor mezelf in Starbucks geweest… Dus ik heb ook geen favoriete drankje daar.
Hoe lang duurt het voordat je klaar ben in de ochtend?
Hooguit een half uurtje, en dan is het wassen aankleden en ontbijten… Ja ik kan dat best snel allemaal.
Hoeveel selfies maak je op een dag?
Zo vaak maak ik geen selfies, heel af en toe maak ik ze maar zeker niet elke dag. Vind het nou niet echt heel belangrijk mezelf op de foto te zetten, zet toch liever andere dingen op de foto.
2013-10-31 17.50.56
Dit was mijn laatste selfie omdat ik naar de kapper was geweest
Hoeveel Instagram followers en foto’s heb je?
Daar zal ik eens even naar kijken: Ja ik zie het al, ik heb 347 followers (dat kan natuurlijk altijd meer he!!!) Wat dom kon eerst niet vinden hoeveel foto,s ik heb geplaatst, maar nu zie ik dat het staat onder berichten… Heb er nu 1045 foto,s.
2013-11-02 12.53.47
Zeg je wel eens LOL of OMG hardop?
Ja het woordje OMG komt nog weleens uit mijn mond, er zijn wel eens van die momenten die deze term waard zijn.
Draag je weleens kledingstukken vaker dan 1 keer?
Ehhh ja duh, anders zou ik wel heel vaak moeten shoppen en dan moet ik ook wel heel veel geld verdienen. En dat is nou net wat ik niet doe. Dus zeker draag ik mijn kleding vaker dan 1 keer, wie doet dat nou niet!?
Instagram, Twitter of Tumblr?
Dat is heel snel besloten instagram natuurlijk, ik maak echt bijna dagelijks foto,s die ik dan plaats op instagram. Ben eigenlijk stiekum beetje verslaafd eraan.
Wat doe je het grootste deel van je tijd?
Jeeeh niet zo van die moeilijke vragen stellen hoor, ik heb weleens gelezen dat je het meeste deel van je leven aan het wachten bent. Maar geloof niet dat het de bedoeling van deze vraag was. Tja wat doe ik het meeste van mijn tijd, denk dat daar geen goed antwoord op te vinden is. Sorry…
Wie zijn je favoriete YouTubers?
Dat is dan echt Bodieboost, ze heeft vele motiverende filmpjes waar je gewoon heel erg blij van wordt. En natuurlijk erg gemotiveerd blijft om blijvend gezond te leven.
ddd
Hoe vaak doe je je nagels?
Daar kan ik heel kort in zijn NOOIT.
Ben je een shopaholic?
Ik hou heel erg van shoppen, maar wel als ik geld heb en dus ben ik geen shop verslaafde omdat ik meestal geen geld ervoor heb.
Heb je veel kleding?
Wat is veel kleding hebben, mijn vriend vind vaak van wel. De kast hangt grotendeels vol met jouw kleding zegt hij dan. Maar toch heb ik soms het probleem wat moet ik aan, dus nee ik vind zelf niet dat ik veel kleding heb.
Maak je een foto van je eten vóórdat je het opeet?
Ja heel vaak, kijk maar op mijn instagram, daar kom je ze heel vaak tegen. Zowat elke dag, zo motiveer ik mezelf en hopelijk ook anderen met gezonde maaltijden. Ja oké niet al mijn maaltijden zijn gezond hoor.
2013-09-26 10.31.45
Draag je elke dag make-up?
Make-up wat is dat? Nee ik ga voor puur natuur, ik draag dus nooit geen make-up. Sommige zullen dat raar vinden, maar dat maakt me helemaal niks uit hihi.
Hoe stijl je meestal je haar?
Mijn hand erdoor heen halen, af en toe wat wax erdoor en het staat lekker wild door elkaar.
Zie je er altijd representatief uit?
Nee, ik werk op een kinderboerderij en dus heb dan altijd oude vieze kleding aan. En thuis draag ik graag als ik niet meer naar buiten hoef of gewoon moe ben mijn pyjama/huispak.

Heb jij zelf deze tag ook al eens gedaan op je blog? Of zou je hem wel willen overnemen?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Common White Girl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge