De wereld van de mobiele telefoon + winactie

image_pdfimage_print

In de moderne tijd is onze mobiele telefoon niet meer weg te denken. Ken jij dat ook even snel een whatsapp berichtje sturen, je facebook checken of er nog leuke nieuwtjes zijn, mail lezen en makkelijk weer iets terug sturen. Ja vergeet dan niet dat je er ook nog even makkelijk die ene vriend/vriendin kan bellen, want ook daar hebben we onze mobiele telefoon voor. Eerlijk waar ik wil het eigenlijk niet zeggen, maar mijn telefoon is best verslavend. Regelmatig heb ik hem in de hand, natuurlijk kan ik er wel zonder mee. Want vroeger moesten we dat toch ook.

Tegenwoordig kan je het niet zo gek verzinnen maar er zijn zoveel verschillende soorten hoesjes voor je telefoon. De mooiste hoesjes komen er soms voorbij. Kan jij nog meer verzinnen wat je gebruikt bij je telefoon. Zelf heb ik nog een bleu tooth koptelefoon en bleu tooth oortjes die ik veel gebruik om heerlijk mijn muziek te luisteren. Maar er is natuurlijk meer, er zijn houders voor in de auto maar ook voor op de fiets. Die op de fiets heb ik ook, zodat ik als het nodig is me navigatie kan gebruiken van mijn telefoon. Allemaal dus heel handig. GSMpunt is zo,n webshop die al deze benodigdheden voor je mobiele telefoon verkoopt. En ik mag drie lezers blij maken met 15 euro shoptegoed.

 • Laat in je reactie duidelijk weten dat je meedoet om de shoptegoed te winnen
 • Deel dit artikel of Facebook en/of Twitter

De actie loopt tot 10 juni, de winnaars krijgen mail van mij.

apple-iphone-5c-lederen-wallet-hoesje-lotus-bloem_1 jabra-play-stereo-bluetooth-headset-wit_1 microsoft-lumia-640-xl-blue-vutterflies-leather-wallet-case_1

De 15 euro shoptegoed word aangeboden door GSMpunt.nl. De webwinkel voor o.a. iPhone 6 hoesjes, Huawei Ascend P8 Lite hoesjes en vele andere telefoonhoesjes

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

10 reacties

 1. Kirsten schreef:

  Heel leuk! Ik doe graag mee, dan kan ik een leuk hoesje uitzoeken voor m’n nieuwe iPhone! 🙂

 2. Diana schreef:

  Wat een leuke actie! Ik doe ook mee, heb je berichtje gedeeld op Facebook.
  Diana onlangs geplaatst…I feel good…. #1My Profile

 3. Martine schreef:

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee nieuw hoesje voor mijn Lg optimus l7 2

 4. henriette schreef:

  Ik wist niet dat er zulke mooie hoesje zijn ik doe mee

 5. Linda olsthoorn schreef:

  Ik doe graag mee om kans te maken op de 15€ shoptegoed! Als ik win ga ik per dorect het hoesje met vlinders bestellen die je afgebeeld hebt!

 6. Silvia schreef:

  Oh wat een leuke actie weer. Maak graag een klein kansje.

 7. Anita H. schreef:

  Ik doe mee om dit shoptegoed te winnen!!

 8. Barbara schreef:

  Nou ik doe graag mee aan de actie aangezien mijn hoesje helemaal kapot is en dus een nieuwe nodig hebt. Nu zie ik dat er super leuke hoesjes zijn, echt super leuk dat wist ik niet.

 9. Ilsiee Prins schreef:

  Wauw…. Dat zal echt super zijn! Echt waanzinnig dat je dit hebt georganiseerd voor de lezers van je blog….Ideaaal en erg welkom! Super!!Doe graag mee voor een hoesje voor mijn s4 mini.!! maak dolgraag een kansje… Volg je natuurlijk op facebook en gedeeld! Heeeeel fijn weekend gewenst, groetjes ilsiee

 10. Truuske schreef:

  Wat een leuke aktie .
  Ik doe graag mee.
  Ik heb een experia z 3.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?