Fan zijn van…

image_pdfimage_print

[social_share]

Ik was in mijn tienerjaren, en daarna ook nog erg grote fan van de band Backstreet boys. En jullie mogen best weten ik ben nog steeds weg van hun muziek.

Toen ik een echte fan was hing mijn hele kamer vol met posters van deze boys, geen plekje behang was meer te zien. Zelfs het planvont moest eraan geloven waar mijn mooie vlaggen die ik kocht hingen. Ik kocht al hun cd,s en draaide ze grijs op mijn kamertje. Ben vele malen naar concerten geweest om de longen uit me lijf te zingen, nee niet schreeuwen daar deed ik niet aan zo,n fan was ik ook weer niet. En nee ik volgde ze ook niet op de voet om ze achterna te gaan om maar die handtekening of foto te krijgen. Maar alles moest er wel voor wijken om naar een concert te gaan.
2012-05-02 00.08.15
2012-05-01 22.53.46

Eigenlijk kon ik nauwelijks zo,n concert blijven staan, maar ik was toch zo gek om elke keer weer staanplaatsen te nemen. Hoe dichterbij hoe beter. Genietend van de show en vervolgens daarna dagenlang plat op bed te liggen, ik had het er gewoon echt voor over. Nu nog zou ik naar een concert van ze gaan, sterker nog het laatste concert waar ik was NKOTBSB was echt geweldig. Dit was een concert met NEW KIDS ON THE BLOCK en BACKSTREET BOYS.

Nu is hun nieuwe singel uit, ja ze leven nog steeds al hoor je niet veel in Nederland meer van ze. En ik ben al weer helemaal verslaafd aan hun nieuwste nummer.
De nieuwe cd komt uit op 05 augustus 2013

In A World Like This

Ben jij in je jongere jaren of nu fan van een band/zanger/zangeres?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

3 thoughts on “Fan zijn van…

  1. Backstreet boys & 3T 🙂 maar ook wel spice girls. Ik ben alleen naar ( bsb ) concerten geweest op latere leeftijd.

    Binnen Nederland was het volgens mij alleen marco borsato. Vorig jaar ben ik naar zijn concert geweest in het gelredome.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge