Fietsen

image_pdfimage_print

Ben opgegroeid in de familie met fietsen, we gingen regelmatig op de fiets lekker weg. Ook deden we jaren achtereen mee met de fiets vierdaagse, heerlijk hoor zo fietsend door de natuur en van alles om je heen genieten.

Tot ik ziek werd, toen was fietsen niet meer zo van zelf sprekend. Toch was ik op me fiets aangewezen om naar school te gaan, maar vaak nam ik dan toch de bus.

Op een dag was er een open dag bij een fietsen winkel die allemaal speciale fietsen verkochten, en mijn broer wilde graag een ligfiets uitproberen. Maar wat ik daar ontdekte was voor mij een uitkomst, de elektrische fiets. Ik mocht hem uitproberen, en wat was dat fijn.

Vanaf die tijd ben ik afhankelijk van mijn elektrische fiets, zou niet weten wat ik zonder moest. Naar het werk op de fiets, en straks als het mooi weer wordt gaan er zeker ook weer plezier ritjes gemaakt worden.

Ben jij nou ook een fiets liefhebber, en toe aan een nieuwe fiets dan weet ik de plek waar je wezen moet. Bikester is een fietswinkel waar je online fietsen kan kopen, en ook andere benodigdheden. Ze hebben zelfs ook elektrische fietsen te koop.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

5 thoughts on “Fietsen

  1. Ik heb een goede fiets, en fiets zelf ook veel ( ook noodgedwongen) geen rijbewijs etc.. maar bij mijn vriend in Noord Holland heb ik een elektrische fiets omdat fietsen hier met 2 kids lichamelijk niet te doen is voor mij …

  2. Als onze tuin af is en onze schuur is opgeruimd, wil ik een nieuwe fiets. Eén met een voordrager en een stuurblokkering. Lijkt me ideaal om kleine boodschapjes te doen. Hoef ik die auto niet steeds te pakken.

  3. Goed dat je iets gevonden heb waar je lekker op kunt fietsen! Ik wil zeker nog een nieuwe fiets voor na de zwangerschap (moet dan even sparen) of als het niet anders kan op Marktplaats kijken. Wil van de zomer die rugpijn en zadelpijn fiets weg doen en daar in de plaats een mama fiets kopen.

  4. Ik heb een goeie fiets, maar ik fiets veel te weinig. Naar mijn werk is niet te doen, veel te ver, dus staat hij werkloos in de schuur 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge