Films gezien op Netflix #1

image_pdfimage_print

Wij hebben momenteel een proefmaand van Netflix, en wat kan je me hier blij mee maken. Aangezien ik nu nog meer thuis ben dan voor mijn zwangerschap. En ook nog eens genoeg rust nodig heb, ga ik regelmatig lekker op bed een filmpje kijken. Ik heb de nodige films al gekeken, en ben echt al zwaar verslaafd aan Netflix.

Via Netflix kan je online films en series kijken, via de computer maar ook als jouw tv internet aansluiting heb kan je het daar ook gewoon op ontvangen.

De films die ik tot nu toe heb gezien:

Let me in – Drama / Horror
Owen is een 12-jarige jongen uit New Mexico die op school gepest wordt. Hij raakt bevriend met zijn buurmeisje Abby, die pas in de stad is komen wonen. Vanaf dat moment vinden er verschillende ‘vreemde’ gebeurtenissen plaats en komt Owen langzaam maar zeker achter het verschrikkelijke geheim van zijn buurmeisje…

Losing Isaiah – Drama
Khaila Richards, een aan drugs verslaafde moeder, laat haar pasgeboren kind achter in een kartonnen doos in een steegje ergens in Chicago. De baby wordt enkele uren later gevonden en naar het ziekenhuis gebracht. De baby vecht er duidelijk voor zijn leven. De sociaal werkster Margareth Lewin trekt zich het lot van de arme baby aan en enige tijd later wordt hij door haar en haar gezin geadopteerd. Ondertussen wordt Khaila Richards gearresteerd voor winkeldiefstal. Tijdens haar verblijf in de gevangenis start zij samen met enkele andere gevangenen een afkickprogramma. Drie jaar later wordt Khaila uit de gevangenis ontslagen. Wanneer ze haar leven terug tracht op te bouwen, verneemt ze dat haar zoon nog leeft en wordt groot gebracht door een blanke familie. Advocaat Kadar Lewis vertegenwoordigt Khaila wanneer ze haar kind terug wil.

Cyberbully – Drama
Taylor is een mooie zeventienjarige middelbare scholier maar een beetje onhandig en ze is zich daar pijnlijk van bewust. Als ze voor haar verjaardag een computer krijgt, kijkt Taylor uit naar het vooruitzicht van vrijheid en onafhankelijkheid van het online gaan zonder dat haar moeder over haar schouder meekijkt. Taylor wordt echter al snel het slachtoffer van verraad en pesterijen tijdens een bezoek aan een sociale website. Ze is bang om haar klasgenoten en beste vriendin onder ogen te komen tot ze tot het uiterste gedreven wordt.

Deadly Spa – Thriller
Dawn, een overwerkte single moeder besluit op aandringen van haar dochter Kayla samen naar een luxe, afgelegen Spa te vertrekken. De vrouwen denken te zijn aangekomen in een paradijs vol luxe spa behandelingen, yoga en wandeltochten, totdat Kayla aan de perfectie van hun omgeving begint te twijfelen. Een aantal bizarre gebeurtenissen geven Kayla het gevoel dat ze direct de spa moeten verlaten, maar haar moeder weigert. Dawn leeft namelijk al in de fantasie wereld die de knappe en charismatische eigenaar David James in de spa creëert. Kayla maakt het drastische besluit de spa zonder haar moeder te verlaten en vertrekt alleen de wildernis in, met alle gevolgen van dien. Dawn ontdekt steeds meer bewijs, waaruit blijkt dat haar dochter gelijk heeft. Maar kan zij op tijd van David James ontsnappen? En komt Kayla ooit veilig thuis?

Er staan er nog genoeg op mijn lijst om te kijken…
Heb jij ook Netflix? En welke films of series raad je me aan?

 

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

6 reacties

 1. Simone schreef:

  Ik heb Cyberbully ook gezien. Vond hem wel heftig, vooral omdat ik veel van mezelf erin terug zag. Zelf kan ik ook wel de Disney films aanraden (De kleine zeemeermin bijvoorbeeld). Super leuk om terug te zien!
  Simone onlangs geplaatst…Wie niet waagt, verliest ook nietMy Profile

 2. linda schreef:

  wij hebben al een half jaar netflix ofzo. jw is degene die het vooral gebruikt. wel hebben wij Sons of anarchy en Dexter ( beide Amerikaanse tv serie) gezien via netflix.
  ik heb alleen de documantere Black Fish ( zo heet het geloof ik ) gezien. gaat over orka’s die in dierentuinen leven zoals sea world.
  je denkt al bezoeker natuurlijk dat de dieren super goed verzorgd worden maar dat is zeker niet waar! Aangrijpende docu

 3. Nicole schreef:

  Wij kijken ook netflix maar ik kijk juist bijna nooit drama en thrillers helemaal niet!
  Nicole onlangs geplaatst…De inleiding (bevallingsverhaal deel 1)My Profile

 4. Eline schreef:

  die eerste heb ik ook gezien!
  Eline onlangs geplaatst…April 2014 !My Profile

 5. henriette schreef:

  Wij hebben geen netfliks toch eens met sjon over hebben wie weet toch wel leuk vooralvoorinde winter maanden denk ik

 1. 28 mei 2014

  […] schreef ik al over een aantal films die ik via Netflix had gezien. We hadden het toen net aangevraagd en zaten in onze proefmaand. Wat heerlijk om al die […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?