Foto in glas

image_pdfimage_print

DSC_0075

Dit mooie doosje zat er omheen

Ik kreeg de kans om een product te reviewen voor Pixum. Er werd me gevraagd of ik misschien leuk vond om een canvas doek te bestellen. Maar aangezien we al eerder een heel mooi doek hadden besteld. Dus geen ruimte meer hebben voor nog een doek besloot ik voor iets anders te gaan.

Pixum is een site waar je al je mooie foto,s kunt laten drukken. Niet alleen als gewone foto maar op verschillende manieren kan je al jouw mooie foto,s laten bewerken. Zo kan je fotoboeken laten maken, canvas doeken, kalenders en verschillende leuke cadeautjes ermee laten bedrukken.

Ik zelf kwam uit bij cadeautjes daar vond ik dat je een foto in glas kon laten bedrukken. Het is dik glas dus je kan hem mooi op de kast zetten. Daar staat hij dan ook. Natuurlijk koos ik een mooie foto van onze zoon Daan*. Hij is momenteel het midden punt in ons huis. Dus nog een mooie foto in glas staat hier erg mooi bij.

Voor het product wat ik koos staat 5 werk dagen voor tot je het thuis kan ontvangen. Het pakje kreeg ik binnen de 5 dagen binnen. Super geregeld dus. Mooi in een doosje kreeg ik hem. Ben er zo blij mee.

DSC_0074

DSC_0068Zo staat hij mooi in onze kast

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

3 reacties

 1. Elisa schreef:

  Heel mooi en wat heeft hij toch een lief koppie

 2. MamavanElara schreef:

  Mooi 🙂
  MamavanElara onlangs geplaatst…Valentijnsdag met Elara*My Profile

 3. Anneleen schreef:

  Wauw prachtige foto!
  Anneleen onlangs geplaatst…Reisverslag MallorcaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

× Hoe kan ik jouw helpen?