Verjaardag bezoek

image_pdfimage_print

[social_share]

Mijn moeder is vandaag jarig (dus mam nogmaals GEFELICITEERD) en daarom zijn we zondag op verjaardag bezoek geweest. Iedereen is onderweg voor moeder-dag en wij omdat mijn moeder gewoon een paar dagen later jarig is. Helaas liep het wat anders dan de bedoeling was, we waren nog maar net op weg en mijn vriend begon niet lekker te worden. Twijfelen of hij verder zou rijden of terug zou gaan. Hij besloot nog een stukje door te rijden en te stoppen bij een benzinepomp. Daar kocht ik voor hem iets te drinken en een mars, misschien zou hij daar van opknappen. Helaas smaakte het hem niet, maar toch na 5 minuten trok het weer weg en gingen we verder op weg naar mijn moeder en haar man. Snel daarna kwam het terug, heel moe en wat dizzy. Toch is hij door blijven rijden en zijn we goed aangekomen, ja we zaten toch 2 uur op de weg om er te komen.

We hadden leuke vrolijke plantjes voor in de tuin gekocht, en ze vond ze gelukkig ook leuk. Mijn broer en zijn vrouw en dochtertje waren er ook al. Kreeg een lief klein kusje van mijn nichtje wat is het ook een heerlijk kind. Toen gingen we aan de kwarktaart, lekker hoor.

Even later zei me vriend dat het alweer niet goed ging, en mijn moeder vroeg of hij niet misschien even op bed wilde liggen. Zo heeft hij de rest van de middag dus gewoon op bed gelegen. Best wel jammer als je op bezoek bent, maar het was even niet anders. Ik heb nog wel genoten van de gezelschap en van de hele verhalen van mijn nichtje, wat het meeste niet echt verstaanbaar nog was. Ze had het wel over vliegen in een vliegtuig net als een vogel. Ze waren namelijk naar Schiphol geweest met de trein en dat ze daar in een vliegtuig heeft gezeten. Ze is gek op treinen en vliegtuigen.

Toen kwam Bert uit bed en zei dat het wel wat beter ging, vrij snel daarna zijn we maar naar huis gegaan omdat het anders wel erg laat zou worden. Gelukkig is toen alles goed gegaan.

We gaan snel wel weer keertje die kant op om het goed in te halen, want dit was erg jammer. Ondanks dat vond ik het heerlijk om me moeder te hebben gezien. De volgende keer dat ik haar ga zien, gaan we even lekker shoppen in Utrecht. Dat gaan we heel snel echt afspreken. Heb daar nu al erg veel zin in.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

4 thoughts on “Verjaardag bezoek

  1. Wat leuk om gelezen was een gezellige dag en hartstikke leuke plantjes die we de volgende dag in potten hebben gezet staat nu in de tuin kijk er elke dag naar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge