Glimlachmomentjes #12

image_pdfimage_print

In dit jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist als je zoiets heftigs meemaakt als de dood van een geliefd iemand, is het soms zo moeilijk de mooie dingen te zien. Maar die zijn er natuurlijk wel, daarom een extra reden om daar bij stil te staan. Toch blijf ik het heel moeilijk vinden, maar ik wil niet alleen maar negatief zijn. Dus ik blijf hier zeker mee doorgaan, want er is nog zoveel moois om voor te leven. Al zijn het maar de kleine dingetjes in het leven…


Natuur
20160615_172113

De natuur in Valthe is echt zo mooi. Rustig je hoort de vogels heerlijk fluiten. Niemand om je heen te zien. Het ruikt er heerlijk. Mooie kleurige bloemen te zien, die natuurlijk op de foto gezet willen worden door mij. Nou had ik alleen mijn telefoon bij de hand. Misschien de volgende keer maar mijn camera toch mee nemen.

Konijntje

Ik heb een hele tijd voor het raam gestaan. Daar zag ik een konijntje in het veld huppelen. Ik bleef maar kijken, ik betrapte mezelf erop dat ik hier van aan het genieten was. Zoiets kleins maar zo fijn om dit even te mogen voelen.

Massage

Naast heftige sessies die ik beleef, heb ik ook iets zachts aardigs mogen meemaken. Ik kreeg een fijne massage. Mijn hele bovenkant is flink los gemaakt. En ook mijn voeten zijn onder handen genomen. Ik moest er van huilen, omdat ik zo liefdevol benaderd werd.

Trampoline

Ik heb een heerlijk plekje gevonden om te liggen. Ondanks ik me schaam voor dit soort dingen. Om gewoon languit op een trampoline in de zon te gaan liggen. Aan de ene kant kon ik niet genieten omdat ik druk in mijn hoofd was met van alles. En toch was er ook wat om te genieten de zon zie op me gezicht scheen en de vogels die ik hoorde fluiten.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge