Glimlachmomentjes #13

image_pdfimage_print

In dit jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist als je zoiets heftigs meemaakt als de dood van een geliefd iemand, is het soms zo moeilijk de mooie dingen te zien. Maar die zijn er natuurlijk wel, daarom een extra reden om daar bij stil te staan. Toch blijf ik het heel moeilijk vinden, maar ik wil niet alleen maar negatief zijn. Dus ik blijf hier zeker mee doorgaan, want er is nog zoveel moois om voor te leven. Al zijn het maar de kleine dingetjes in het leven…


Geboorte workshop

De afgelopen week had ik een workshop bij Mirre. Ik zou me eigen geboorte herbeleven. Wat was dit een verrassende ervaring, niet alleen het opnieuw geboren worden. Maar het hele groepsgevoel was geweldig. En daar zag ik juist zo tegenop. Vond het achteraf juist heel moeilijk om weer afscheid te nemen van de groep. Wat heb ik een hoop liefde ervaren, zoveel vertrouwen groeide er bij mij. Zo kon ik me helemaal openstellen voor wat er allemaal komen ging.


Knuffelen, heel veel knuffelen
animatiemagazijn

Met het afscheid van de workshop hebben we heel veel geknuffeld. Iedereen even gedag geknuffeld. Wat een hoop liefde, wat een hoop mooie mensen heb ik mogen leren kennen.


Buiten zijn

Ik ben nog nooit zoveel buiten geweest als de laatste tijd. Op Mirre zit ik heel veel buiten. Lekker rustig op een bankje een boekje lezen, muziek luisteren. Of gewoon even helemaal niks, alleen met mijn eigen gedachten. Ja ik geef me er meer en meer aan over de rust daar. Of even lekker springen op de trampoline, zelfs daar even in de zon op liggen. Wandelen in de mooie natuur daar. Inmiddels ook bij de Hunebed geweest. En wat voelt het goed om zo veel buiten te zijn. Als het even regent baal ik eigenlijk wel, want dan is het natuurlijk niet zo fijn om buiten te zijn.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge