Glimlachmomentjes #19

image_pdfimage_print

In dit jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist als je zoiets heftigs meemaakt als de dood van een geliefd iemand, is het soms zo moeilijk de mooie dingen te zien. Maar die zijn er natuurlijk wel, daarom een extra reden om daar bij stil te staan. Toch blijf ik het heel moeilijk vinden, maar ik wil niet alleen maar negatief zijn. Dus ik blijf hier zeker mee doorgaan, want er is nog zoveel moois om voor te leven. Al zijn het maar de kleine dingetjes in het leven…


Zwanger zijn

Het zullen jullie niet ontgaan zijn dat ik zwanger ben en dat is echt een grote glimlach waard. Zeker nu ik de drie maanden grens over ben en ik er rustiger van wordt dat de kans op een miskraam veel kleiner is geworden. Nooit verwacht dat ik ooit nog kon genieten van het zwanger zijn. Maar dit kindje heeft zo,n grote energie waar ik echt niet omheen kan. Ik kan niet wachten tot ik ons kindje echt ga voelen bewegen. Dit gevoel van genieten wil ik vasthouden tot aan de geboorte.


Meer rust

Ondanks ik het moeilijk vind dat ik sinds deze week niet meer wekelijks naar Mirre ga, ben ik wel blij dat ik wat meer rust krijg. En dan bedoel ik niet in de vorm rust in mijn hoofd, maar lichamelijke rust. Ik hoef niet meer elke week die reis te maken, niet meer elke week een intense sessie. Alleen het lijkt juist toch anders te werken, want ik voel geen rust. Hopelijk is dat gewoon iets om aan te moeten wennen weer. Ik probeer er dan dus van te genieten dat ik meer thuis ben en dus vaak even niks hoef.


Meer tijd voor bloggen

Mijn blog schoot er vaak een beetje bij in, ook omdat ik vaak niet wist wat ik moest schrijven. Ja heb veel op Mirre beleefd, maar veel is er ook gewoon privé. Ja ik deel veel persoonlijke dingen, maar soms gaat het me te ver. Dit heb ik in gezien bij Mirre dat sommige dingen best voor jezelf mag houden. Dit ter bescherming van jezelf omdat het nog te veel doet en zeker als je daar dan reacties op krijgt die je misschien nog meer pijn doen. Maar nu ik dus weer thuis ben, en ik kan schrijven over mijn zwangerschap komen er weer wat meer blogs online. Ik krijg de rust en de tijd nu om makkelijker te schrijven. En ik heb er ook gewoon weer zin in. 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge