Glimlachmomentjes #21

image_pdfimage_print

In dit jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist als je zoiets heftigs meemaakt als de dood van een geliefd iemand, is het soms zo moeilijk de mooie dingen te zien. Maar die zijn er natuurlijk wel, daarom een extra reden om daar bij stil te staan. Toch blijf ik het heel moeilijk vinden, maar ik wil niet alleen maar negatief zijn. Dus ik blijf hier zeker mee doorgaan, want er is nog zoveel moois om voor te leven. Al zijn het maar de kleine dingetjes in het leven…


Verhuizen

Het is bijna 2017 en in maart gaan we dan verhuizen. We hebben een heel leuk huisje gekocht en kan niet wachten tot we erin zitten. Het verhuizen zelf zie ik wel tegenop, omdat ik niet heel veel kan vanwege de zwangerschap. Al die spullen die naar beneden moeten, en dan weer steeds die trappen op omhoog. Echt ik kijk er naar uit dat we niet meer op drie hoog wonen. Geen last meer van die stomme trappen. Maar waar ik echt naar uit kijk om het huisje eigen te maken. En natuurlijk de nieuwe baby kamer in orde maken. Dat is toch het belangrijkste als eerste. Want als we er eenmaal wonen hebben we hooguit nog twee maanden voor dat die kleine zich gaat aandienen.


Huishoudbeurs/negenmaandenbeurs

Elk jaar is het traditie dat ik met mijn vriendin naar de huishoudbeurs ga. En de kaartjes waren all een week nadat we vorige keer zijn geweest gekocht. Nu omdat ik zwanger ben heb ik mijn vriendin zover gekregen dat ze mee gaat naar de negenmaandenbeurs. Dat hebben we ook gedaan tijdens de zwangerschap van Daan. Ik heb echt zin in deze dag, alleen het nadeel is dat het zover weg is en een lange dag zal zijn. En met de zwangerschap is dat best wel heel veel. Maar dat mag de pret niet drukken. We gaan er in februari een super leuke dag van maken.


Logeren op Mirre

Ik heb nog even voor dit jaar kunnen regelen dat ik een sessie kon krijgen op Mirre. Ik merkte dat het toch wel heel erg nodig was. Maar omdat het deze week erg druk was voor haar, moest het vrijdag vroeg in de ochtend gepland worden. En dat is de reden waarom ik donderdag avond al heen ging om er te logeren. Gezellig weer even ouderwets met mijn Mirre vriendin.

Een nieuw jaar gaan we in, kijk jij al ergens naar uit in het nieuwe jaar? 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge