Glimlachmomentjes #22

image_pdfimage_print

In dit jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist als je zoiets heftigs meemaakt als de dood van een geliefd iemand, is het soms zo moeilijk de mooie dingen te zien. Maar die zijn er natuurlijk wel, daarom een extra reden om daar bij stil te staan. Toch blijf ik het heel moeilijk vinden, maar ik wil niet alleen maar negatief zijn. Dus ik blijf hier zeker mee doorgaan, want er is nog zoveel moois om voor te leven. Al zijn het maar de kleine dingetjes in het leven…


20 weken echo

Ja ondanks ik het een vreselijke echo vond en er dus weer iets gezien is wat we niet hoopte en er extra controles komen, heb ik ook heel erg kunnen genieten ervan. Wat is het toch een wonder dat zoiets moois in je groeit. En we weten inmiddels het geslacht, natuurlijk ook heel erg leuk om te weten. Maar voor jullie blijft het nog even een geheim tot het geboren is. Eigenlijk was het ook heel emotioneel om dat kleintje zo te zien bewegen en het hartje te zien en horen kloppen. Juist als je weet dat er ook zoveel mis kan gaan. Dus ja wat ben ik blij dat ik er ook van heb kunnen genieten.


Beweging in me buik

Wat voelt dat heerlijk, leven te voelen. Soms is het niet lekker omdat het dan pijn doet, heb weleens buikpijn en als er dan even flink getrapt wordt is dat geen fijn gevoel. Maar ik kan alleen maar denken zo dankbaar dat ik het voel bewegen. Want als ik het niet voel zou ik gaan twijfelen. Al heel lang mag ik genieten van de bewegingen. Nu worden ze echt wel veel sterker de bewegingen. Zo bijzonder.


 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge