Glimlachmomentjes #3

image_pdfimage_print

In het nieuwe jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist als je zoiets heftigs meemaakt als de dood van een geliefd iemand, is het soms zo moeilijk de mooie dingen te zien. Maar die zijn er natuurlijk wel, daarom een extra reden om daar bij stil te staan. Toch blijf ik het heel moeilijk vinden, maar ik wil niet alleen maar negatief zijn. Dus ik blijf hier zeker mee doorgaan, want er is nog zoveel moois om voor te leven. Al zijn het maar de kleine dingetjes in het leven…


Zonder pijn
Voor mijn operatie had ik echt helse pijn, echt om stapel gek van te worden. Je gaat gekke dingen doen als je drie dagen lang non stop extreme pijn hebt. In eerste instantie durfde ik die nacht niet de doktersdienst te bellen omdat ze me zo vaak al hebben gezegd dat het stress is en een kwestie is van rustig blijven. Wat ben ik blij dat ik toch stappen heb ondernomen, want ik bleek gewoon een ontstoken galblaas te hebben en een galsteen. Die hebben ze er beide uitgehaald. En wat is dat dan een onwijs heerlijk gevoel als je wakker word uit narcose en die pijn is weg.


Thuis zijn
Ondanks ik echt extreem moe ben, en nog steeds wel wat buikpijnen heb ben ik blij dat ik thuis ben. Door de extreme moeheid kan ik eigenlijk geen kant op en ben ik best opgesloten thuis. Zelfs douchen kost de grootste energie, dus kan je nagaan als ik drie trappen af en op moet als ik even naar buiten wil. Heb ik nu wel twee keer gedaan sinds ik thuis ben. Moet er echt langzaam weer inkomen om dingen te doen. Maar het is zo fijn om thuis te zijn, je eigen bed, niet meer om 07.00 wakker gemaakt worden. Geen vervelende geluiden de hele dag door, geen infuus die piept. Home is where the heart is.


Kaartjes ontvangen
Toen ik in het ziekenhuis lag, was ik ook nog eens jarig… Heb me die dag helemaal niet jarig gevoeld, dus dat moeten we nog maar eens inhalen. Maar ik kreeg wel lieve kaartjes en voor mijn verjaardag en omdat ik in het ziekenhuis lag. Dat vond ik dus echt wel heel lief.
20160212_134104

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge