Spam je blog februari

image_pdfimage_print

Elke maand zal er nu een artikel online komen waarin jij je blog mag spammen. En ik zal af en toe een paar van de blogs die in de comments staan uitlichten.

Wel zou ik het waarderen als je niet alleen je link neerzet, maar ook even iets verteld over jezelf en je blog. Daarnaast zou ik het lief vinden als je dit wilt delen, zo leren we steeds meer leuke blogs kennen.

Dus kom maar op spam er maar op los…

Nathalie blogt op Unicorns and Fairytales, deze blog gaat over haar leven als mama, onderwijzeres en fashion lover. Leuke trends en musthaves voor kids en mama,s komen voorbij. Ook heeft ze elke week een leuke winactie online staan.

All About Bertina is de blog van Bertina. Een persoonlijke blog over beauty, fashion en lifestyle. Dagelijks komt er een artikel online en elke zondag om 16.00 een video op haar YouTube kanaal.

Simone heeft een persoonlijke blog die Simone v Zomeren heet. Ze schrijft over alles wat haar bezig houd, van gadgets tot aan haar ziekte.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

4 thoughts on “Spam je blog februari

 1. Nieuwe blogs leren kennen is altijd leuk!

  Ik ben Susan, 20 jaar en ik blog over alles wat ik leuk vind. Dit kan zijn over sport of interieur, maar ook over beauty en/of fashion. Ik zou het leuk vinden als je eens op mijn blog keek en een reactie achter laat, zodat ik jou blog ook kan bezoeken!

  Liefs,
  Susan

  D-lightful.blogspot.nl

 2. Haihoi, Whitley hier! Al bijna 3 jaar schrijf ik op mijn website/blog genaamd, http://www.whitleyheijmans.nl. Lekker makkelijk haha. Het moest gewoon zo zijn, want ik schrijf nou eenmaal over mijn eigen interesses, leef en geniet! Van nieuwe nagellakjes en oogschaduw palette, tot heerlijke hotspots in verschillende steden en favorieten films. Er is echt over alles wat iets te lezen!

  Kom gerust even kijken.
  Big kisses xxxx

 3. Nieuwe blogs zijn altijd welkom!
  Ik wil ook graag mijn blog promoten…
  Mijn blow is http://www.piratenenprinses.nl Ik blog over vanalles, maar voornamelijk mijn kinderen, huiselijke dingetjes en mijn grootste hobby, haken! Ook geef ik regelmatig reviews over producten die ik zelf (of mijn kinderen) gebruik.
  Kom gezellig kijken en laat een reactie achter!

 4. Leuk dat ik hierbij mijn blog (www.Forever38.com) even onder de aandacht mag brengen. Ik ben Vera, “voor altijd 38”, getrouwd en moeder van een dochter van bijna 7. Ik merkte dat blogs voor vrouwen “boven een bepaalde leeftijd” zo saai zijn. Er zit zo weinig pit in, en ik kon er niet door geïnspireerd raken. Daarom ben ik sinds een paar weken een eigen blog begonnen. Ik wil de dingen waar ik enthousiast over ben graag delen; of het nu gaat om een bepaalde bestemming, een mooie film, of een anti-rimpelcrème die echt werkt (of juist die hippe hype die je echt niet mag missen…). Tegelijkertijd hoop ik dat je door mijn blog te lezen even kunt ontspannen.

  Ik hoop je gauw eens te zien op mijn blog ! En voor iedereen : succes met bloggen.
  Forever38.com (Vera) onlangs geplaatst…Beauty … Review NYC Matte Me CrazyMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge