Glimlachmomentjes #4

image_pdfimage_print

In het nieuwe jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist als je zoiets heftigs meemaakt als de dood van een geliefd iemand, is het soms zo moeilijk de mooie dingen te zien. Maar die zijn er natuurlijk wel, daarom een extra reden om daar bij stil te staan. Toch blijf ik het heel moeilijk vinden, maar ik wil niet alleen maar negatief zijn. Dus ik blijf hier zeker mee doorgaan, want er is nog zoveel moois om voor te leven. Al zijn het maar de kleine dingetjes in het leven…
Deze keer was het wel erg lastig om bij die mooie geluk-momentjes te komen…


Sommige gesprekken zijn goud waard
Dit schreef ik van de week op mijn fb. Ik had al die tijd niet willen/kunnen praten over mijn miskraam. Ik durf nog steeds niet echt het verdriet en de pijn toe te laten, door alles wat ik heb meegemaakt de laatste jaren. Maar stukje bij beter probeer ik het toch. Ik werd ineens privé aangesproken via Messenger door Ellemijn Veldhuijzen van Zanten. Ik kende haar verhaal al, zo ben ik bij haar op fb ooit terecht gekomen. Maar dat ik gewoon een heel mooi gesprek zou hebben met haar had ik dan weer niet verwacht. Dit voelde zo fijn, dat ik zelfs wat tranen kon laten gaan. Die tranen komen niet meer terug, maar dit was pas het begin van het verdriet en de pijn van deze miskraam. Het is dan wel een verdrietige geluk-momentje, maar had hem niet willen missen.
Screenshot_2016-02-27-11-20-41


Huishoudbeurs
Ik had het zo nodig even een dagje weg, ondanks ik nog veel aan het bloeden ben vanwege de miskraam (waar ik midden in zit nog) Na al die heftigheid, was een dagje ontspannen wel heel veel waard. Nou ja ontspannen, het was een lange en vermoeiende dag. Maar heb het zo heerlijk gehad samen met mijn vriendin. Veel gepraat ja ook over de miskraam, maar ook heel veel gelachen en geshopt natuurlijk.


Series series series
Ja ik blijf het zeggen, als je aan huis gebonden bent is het heerlijk dat er Netflix is waar je steeds weer opnieuw een heerlijke serie vind. Net weer het nieuwe seizoen van “The walking dead” uitgekeken. Nu begonnen aan “Fuller House”. Het is ook wel weer lekker dat ik weer iets meer doe buiten huis, maar ben nog steeds heel veel in huis te vinden. Ik neem lekker de tijd om te herstellen, met een heerlijke serie.


 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge