Glimlachmomentjes #6

image_pdfimage_print

In het nieuwe jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist als je zoiets heftigs meemaakt als de dood van een geliefd iemand, is het soms zo moeilijk de mooie dingen te zien. Maar die zijn er natuurlijk wel, daarom een extra reden om daar bij stil te staan. Toch blijf ik het heel moeilijk vinden, maar ik wil niet alleen maar negatief zijn. Dus ik blijf hier zeker mee doorgaan, want er is nog zoveel moois om voor te leven. Al zijn het maar de kleine dingetjes in het leven…


Kapper
Ik ben weer eens even naar de kapper geweest. Dit was wel nodig, eigenlijk zou ik dat vaker willen doen. Maar het blijft toch duur om dit regelmatiger te gaan doen. Maar nu ben ik weer even geweest en wat ben ik blij met mijn nieuwe korte koppie. Mijn haar groeit echt veelte snel, heb ook heel dik haar. Dus moeten ze het ook steeds uitdunnen. Wat voelt dat heerlijk als je bij de kapper bent geweest. Heerlijk dus weer.


Uitvaartbeurs
Ja dit klinkt wel heel eng dat het staat tussen mijn glimlachmomentjes maar ik meen het wel. Het was een ongelooflijk zware emotionele dag, maar wat heb ik er prachtige gesprekken gehad. Een aantal mensen gezien die ik al kende, wat is dat fijn om even met ze te praten. En zelfs van iemand een knuffel te krijgen omdat het zo goed voelt bij haar.
DSC_6182


Inspiratie opdoen
Ik ben aan het rond neuzen op internet voor leuke webshops die misschien wel mee willen doen aan een weg geef actie voor jullie mijn lezers. En niet zomaar een weg geef actie, maar speciaal voor de tweede verjaardag die eraan komt van Daan. Eerder heb ik al eens een grote weg geef actie gehouden om jullie te bedanken voor jullie steun. Nu wil ik jullie mee laten vieren dat Daan hoog in de wolken zijn verjaardag viert. Dus als je een leuke webshop weet of hebt en je wilt doneren laat het me weten.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge