Favorite friday

image_pdfimage_print

Vandaag heb ik weer een paar favorieten van de afgelopen maand. Vooral het filmpje moet je echt even hebben gezien. Hier heb ik zo van genoten, Max met zijn eigen taart.

Netflix serie

Ik ben nog altijd flink verslaafd aan Netflix, als ik even tijd voor mezelf heb kijk ik vaak toch naar Netflix. En ik kwam een nieuwe serie tegen, bij de eerste aflevering kreeg ik tranen in mijn ogen. Dit omdat ik best wel wat herkenning zag erin. Maar vooral is de serie gewoon heel erg om te lachen. Toch ben ik blij dat ik merk dat er veel meer moeders zijn die zich hierin zullen herkennen, anders zouden ze hier geen serie over maken. Het gaat om de serie “The let down” Het laat zien wat het moederschap doet met je in het eerste jaar van je kindje. Van slaapgebrek tot geen tijd als stel voor elkaar. Wat ik er zelf aan herkende was dat ik het gewoon best zwaar vond het eerste jaar, zoveel veranderd er in je leven. Zoveel zorgen om je kindje, of je het allemaal wel goed doet. Het laat zien hoe het kan zijn als moeder/vader in zo,n eerste jaar van je kind. Gelukkig heb ik ook echt schaamteloos erom gelachen, juist ook omdat ik nu ook merk dat je samen met je kindje groeit, groeit in hoe je met je kindje om moet gaan. Omdat je kindje jouw leert kennen maar vooral jij je kindje leert kennen. Nu gaan dingen vaak allemaal vanzelf, en kan ik oprecht zeggen dat ik me geen slechte moeder meer voel. Wil je dus een leuke serie kijken om lekker te lachen, is dit zeker een aanrader. En mijn favoriet van de maand.

De verjaardag van Max en Daan

Het is alweer meer als een maand geleden dat Max jarig was, maar wat hebben we genoten van deze dag. Ook Max heeft enorm genoten en zo vreselijk verwend met allemaal mooie cadeaus. Ook een heerlijke taart gegeten, waar hij op zijn verjaardag niets van moest weten. Maar de volgende dag toch meer en meer interesse begon te krijgen in zijn taart.

Dan hebben we een maand na Max zijn verjaardag de verjaardag van Daan gevierd. Ja ook hij verdiend dat het gevierd word. En nu helemaal dat Max er is wil ik eigenlijk elk jaar iets leuks gaan doen op deze dag. Zodat het voor Max ook een bijzondere dag gaat worden, dat hij weet dat zijn broer die dag jarig is. We hadden het getroffen met het weer en zijn er lekker op uit geweest. Wat ik helemaal fijn vond is dat mijn partner er speciaal voor vrij heeft genomen. Het waren dus twee hele mooie verjaardagen.

Onze tuin

Nu met het lekkere weer wordt er veel gebruik gemaakt van onze tuin, en wat is het heerlijk een tuin te hebben als je een kind hebt. Ik had er niet aan moeten denken nu nog in onze portiek woning te zitten met Max. Nu kan Max lekker in de tuin spelen, en we hebben al een paar keer water in zijn schelp zwembadje gedaan. Daar vermaakt hij zich prima mee. En ook in de zandbak heeft hij al eens gespeeld. Dit hadden we nooit op het balkon kunnen doen. Dus ik ben zo blij met onze tuin. Ook heb ik zin in de heerlijke zomeravonden, dat we nog lekker lang buiten kunnen zitten. Lekker kunnen bbq-en, want die hebben we van de week gekocht. Alvast een verjaardag cadeau voor mijn partner. Dus ja we genieten nu al enorm van onze tuin. Alleen vind ik het best lastig dat Max nog tijgert en dus op de tegels scheurt met zijn kleding, en/of blote huid. Inmiddels is hij zelf een nieuwe manier van voortbewegen gaan aanleren, vooral buiten op handen en knieën kruipen. Dit ziet er zo lief uit dat hij dut nu gaat doen.

Wat voor leuks heb jij de afgelopen maand beleefd?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge