Hema fotoboek

image_pdfimage_print

[social_share]

Een paar weken terug kwam ik een leuke actie tegen van de Hema, om gratis je eigen fotoalbum te maken. Nou daar zeg je toch geen NEE tegen. Dus ik ben aan de gang gegaan, eerst moest ik verzinnen wat ik in het album wilde. Al snel had ik de keuze gemaakt dat ik allemaal foto,s erin wilde van de dierentuin bezoekjes die ik heb gemaakt. Ik ben gek op dieren dus is dat wel leuk om vast te leggen in een fotoalbum.
DSC_0126

Het is een leuk en simpel programma waar je het album in kan maken, je kan kiezen voor standaard formaten of alles zelf maken. Dat laatste koos ik, wilde mijn album helemaal naar eigen smaak maken. Ben er toch al gauw een paar uur mee bezig geweest. Ik wilde dat alles perfect was. De foto,s zaten nu allemaal op zijn plek en wilde toen nog wat teksten er in kwijt. Ook die kwamen er dus al snel in.

Als laatste koos ik voor een paars boekje, dat vind ik wel een erg mooie kleur.
DSC_0125

Toen was het afwachten, want kon hem een week later gaan ophalen bij de Hema. Kon hem ook laten thuis bezorgen, maar daar betaalde je dan wel voor. Dus ik had echt een helemaal gratis fotoalbum een week later in bezit.
DSC_0128

Ik was echt heel nieuwsgierig naar het resultaat, al snel zag ik dat ik over de kwaliteit van de foto,s niet geheel tevreden was. Vond ze nogal pixelachtig eruit zien. Maar voor een gratis boekje vond ik het niet zo,n ramp. Weet nu wel dat als ik ooit weer eens een fotoalbum wil maken ik het niet bij Hema laat doen, want zal er zeker niet voor betalen voor de kwaliteit die je ervoor terug krijgt.
DSC_0127

De actie is nu verlopen, maar ze hebben nu weer een nieuwe actie om met 50% korting foto albums te maken.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “Hema fotoboek

  1. Mijn ervaring ermee weet je , ook ik vond ze erg pixelachtig van kwaliteit. Vind je indeling wel erg mooi en ik heb ook de paarse gekozen. En ach we mogen niet klagen he, we hebben gratis voor jaren een leuke herinnering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge