Hiep Hiep Hoera voor Max (22-04-2018)

image_pdfimage_print

Gisteren was Max jarig, hij werd 1 jaar. Dus een hele mooie mijlpaal in ons leven. Wat is dat eerste jaar omgevlogen. Ik heb ook wel even van te voren moeten slikken, alweer 1 jaar bij ons. Zeker omdat ik in het begin niet heel erg kon genieten van hem, hem niet dichtbij me kon houden. Maar nu er is geen dag meer dat ik niet geniet van hem. Elke dag als ik hem uit bed haal, en die grote glimlach te zien is mijn dag weer goed. En ook elke dag lach ik zeker om dit mooie kereltje. Hij is zo tevreden, makkelijk, vrolijk, actief en ondernemend. Zo onwijs leuk om te zien. 

We hebben dan ook een heel druk weekend gehad. Vrijdag kwam mijn beste vriendin op bezoek uit Zoetermeer, en die bleef gezellig een nachtje logeren. Max kreeg van haar twee hele leuke boekjes, waar mama natuurlijk uit voor gaat lezen. We hebben het heel gezellig gehad met haar, zaterdag in de middag vertrok ze. En voor we het wisten stond mijn moeder alweer op de stoep, ook zij kwam een nachtje logeren. Helaas is mijn partner al de hele week niet lekker en dus het weekend ook niet echt fit. Ook ik heb last van mijn keel en heb haast geen stem. Toch hebben we echt een heel leuk weekend gehad.

Zondag kwam de rest van het bezoek voor Max zijn verjaardag. We hadden zaterdag avond slingers en ballonnen opgehangen en gelukkig hingen die de volgende dag er nog. Normaal op zondag haalt alleen papa, Max uit bed. Nu hebben we dat samen gedaan, en gelijk voor hem gezongen. Ik heb hem toen gewassen terwijl papa voor ontbijt zorgde. En na het ontbijt was het tijd voor cadeaus van ons. Een hele mooie blokken trein en een loopfiets kreeg hij van ons, de loopfiets is nog iets te groot voor hem. Maar voor we het weten loopt hij er mee weg.

Daarna was het tijd voor het cadeau van oma, we hadden iets gevraagd van Toet Toet auto,s. Die willen we graag gaan sparen voor hem. En wat leuk spul is dat zeg. Hij kreeg een garagetoren, die we natuurlijk ook gelijk in mekaar hebben gezet voor hem.We waren al weken aan het oefenen met hem “Hiep Hiep Hoera” en dan zijn armpjes in de lucht te doen. En na een tijdje poging gewaagd een foto ervan te maken. Nou dat is mooi gelukt. We wilde die voor op de slagroomtaart. En wat was de taart lekker zeg.

Voor Max had ik een apart taartje laten maken, maar niet verwacht zo groot. Het zou een iets grotere cupcake moeten worden, maar dit was wel heel geweldig. Maar zoals we hadden gehoopt, dat Max lekker mee zou gaan kliederen bleef uit. De taart is eigenlijk nog intact en we gaan het vandaag nog eens proberen wat hij met de taart zal doen. Hij schoof hem namelijk steeds weg, hij vond het maar iets heel geks.En dan natuurlijk even de stoere duw fiets uitproberen die hij kreeg van zijn oom. Wat leuk, nu kan ik ook op deze manier met hem naar buiten. Kan hij lekker op de fiets zitten, het mooie weer komt steeds meer voor al. Dus is dit echt een geweldig cadeau. Van opa en oma kreeg hij trouwens een schelp zandbak met natuurlijk ook een emmertje, schepje, hark en gieter. Ben heel benieuwd of we echt een buiten kind gaan krijgen. En van opa (mijn papa) kreeg hij van Toet Toet auto een brandweerkazerne. Ook zijn we nog wat boekjes rijker en een leuke puzzel met boerderij dieren. Max is echt enorm verwend door alle mooie speelgoed en vond het zelf ook allemaal mooi. Ook de middag vond hij helemaal geweldig, lekker aan het spelen, knuffelen met iedereen en hij liet niet eens merken dat hij moe was. Zelfs met naar bed brengen wilde hij niet slapen, maar was wel even goed dat ik hem naar boven bracht. En toen iedereen weg was, heb ik hem toch maar weer uit bed gehaald en speelde weer vrolijk verder. Wel is hij in de avond eerder naar bed gegaan, en deze ochtend uitgeslapen tot 9.00. Het was echt een geslaagde eerste verjaardag.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Hiep Hiep Hoera voor Max (22-04-2018)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge