Take a look at my life *week 15*

image_pdfimage_print

Zondag was druk, dus kwam er niet aan toe om mijn weekoverzicht te maken. En voor ik het wist was het alweer dinsdag. Alsnog kunnen jullie dus even genieten van een weekoverzicht van de afgelopen week.

Ik had zo zin om weer eens een gebakken eitje te eten met kaas. Dus dat deed ik dan ook tussen de middag. Dit komt er vaak gewoon niet meer van sinds ik samen met Max een broodje eet. Maar dan is het extra lekker als het wel een keertje kan.We hadden een heerlijk fruitmomentje samen, maar hij wilde gewoon mijn fruit bakje. Terwijl ik al wist dat hij ananas niet zou eten, best grappig want door het warme eten eet hij dus wel ananas. Maar zo op deze manier niet. Denk ook meer dat het wennen is nog voor hem, omdat hij het nog niet vaak heeft gekregen. Wel is hij helemaal gek op druifjes en banaan. Zijn hele bakje met fruit ging dus helemaal leeg. Maar vond het zo lief dat hij net terwijl ik de foto maak naar mijn bakje met fruit greep.

Zo lief hoe hij fruit eet, hij is ook gewoon echt gek op eten. Dus ik maakte er een leuk filmpje van.


Die lach van Max is zo geweldig, en als wij aan tafel het spelletje “er komt een muisje aangelopen” spelen moet hij zo enorm lachen. Dit moest ik natuurlijk een keer op film zetten. Dus bij deze, een heerlijke vrolijke jongen die gek is op dit spelletje.

Zaterdag gingen we naar MC Donalds en Max kreeg voor het eerst zijn eigen Happy Meal. Wat heeft hij heerlijk gesmuld van de frietjes en de kip nuggets. En ook zijn Mona knijp toetje was een succes. De fristi hebben we maar mee genomen, anders kreeg hij wel te veel suiker in een keer binnen. Zo nu en dan moet dit kunnen, ja papa en mama hadden er zin in. Dus Max moest maar mee eten. Hij eet namelijk al volledig met ons mee.

Wanneer gingen jullie kindjes volledig mee eten met het gezin?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Take a look at my life *week 15*

  1. Wat een lekker vrolijk mannetje. Hollands welvaren met zijn bolle wangetjes. Hoe gaat het met zijn voetjes?
    Onze kinderen aten met 10 maanden ook volledig met ons mee. Maar de friet en de kipnuggets zou ik toch niet geven, omdat deze veel te zout zijn voor zo’n klein kind. Dat is echt niet goed voor zijn nieren, ook niet voor een keertje! Alvast een hele fijne verjaardag toegewenst aanstaande zondag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge