Take a look at my life *week 16*

image_pdfimage_print

Afgelopen week telde ik af naar de eerste verjaardag van Max, wat een mijlpaal. En ook wel even slikken, hij word zo groot al. Nog even en ik moet erachter aan rennen. En ik kijk er ook naar uit dat hij woordjes gaat leren zeggen.

Kijk gezellig mee wat ik afgelopen week heb beleefd.Het was zo heerlijk weer, zelfs heet dat we even in de tuin hebben genoten. Maar van korte duur want je brandde gewoon weg in de zon. Het is ook soms van het ene uiterste naar de andere uiterste. Maar we hebben echt even kunnen genieten van zomers weer, terwijl het pas lente is.

Na het verjaardag feestje van Max, bedacht ik dat ik geen eten in huis had. Aan de ene kant niet zo veel trek, maar uiteindelijk eigenlijk wel. We hadden dan ook in de middag geen lunch gehad, maar we taart en wat hapjes. Maar omdat we ook beide niet heel lekker waren wisten we nou niet of we echt trek hadden. Toch maar even makkelijk naar de pizzeria. Dit was de eerste keer om te proberen.En het was geslaagd, we vonden beide de pizza lekker die we hadden besteld. Dus dat kunnen we zeker nog weleens doen. Na zo,n drukke dag was het toch wel fijn iets te eten en er weinig moeite voor hoeven doen. Helaas moest ik natuurlijk wel erheen lopen en best wel heel lang wachten daar op de pizza.Dan in de avond nog maar even de taart op maken die we hadden laten maken. Er is flink van genoten die dag, en iedereen lusten wel een stukje. Dus er was niet veel over, nog voor de avond voor ons beide een stukje. En dan zeggen ze dat hij voor 20 personen was, nou zoveel mensen waren er niet op de verjaardag van Max.Max is enorm verwend, alle cadeaus komen nog online in het volgende weekoverzicht. Maar deze wilde ik alvast laten zien. De kleine fiets is een loop fiets die hij van ons kreeg. En die andere is een mooie, stoere duw fiets die hij kreeg van zijn oom. Teigertje wilde hem even uitproberen, en hij is goedgekeurd. Ook al goedgekeurd voor Max die heeft er ook al even op gezeten. 

Hoe hebben jullie de eerste verjaardag van je kindje gevierd?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge