Hiep Hiep Hoera

image_pdfimage_print

Hiep hiep hoera, hoog in de hemel tussen de wolken is een kleine jongen die vandaag zijn 1e verjaardag mag vieren.

In mijn gedachten is er taart met 1 brandend kaarsje erop. Hoor ik muziek, geklap en gelach. Vriendjes en vriendinnetjes om mijn kleine jongen heen.

Ik zie vele mooie gekleurde pakjes die voor hem bestemd zijn. Gekleurde ballonnen waar hij mee mag spelen. Een mooie vrolijke dag voor deze eerste verjaardag.

Beneden zitten zijn papa en mama, met lege handen. Jij kleine jongen moest hier je verjaardag vieren. Met je opa,s en oma,s die enorm trots op je zijn.

In plaats van dat we samen met jouw dit vieren staan we bij je grafje. We sturen 2 paarse ballonnen naar je toe. Een kleine wens in een briefje, hopend dat het bij je aankomt.

We eten taart voor jouw, zou je het lekker hebben gevonden. Vast wel je lijkt op papa en mama. Het enige wat ik nu nog wens is jouw een fijne 1e verjaardag. Een dikke verjaardag knuffel.

Lief klein draakje, papa en mama houden van je… tot de maan en terug.

11216715_882894378435146_143024743507596730_n

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

4 reacties

 1. Joyce schreef:

  Gefeliciteerd lieve Daan. Ik ga er vanuit dat ze daar waar je bent nog veel grotere verjaardagsfeesten geven dan hier!

  En Debbie en Bert, gefeliciteerd met 1 jaar papa en mama zijn. Ik hoop dat jullie vandaag vieren dat Daan bij jullie was en jullie ouders heeft gemaakt.

  Dikke knuffel!
  Joyce onlangs geplaatst…Mama valt af – Het ging even niet zo lekkerMy Profile

 2. ykie schreef:

  Gefeliciteerd met jullie zoon. ..prachtig mannetje op de foto te zien. .ik hoop dat jullie een bijzondere dag hebben. .voor mij zal vanaf vandaag ..De dag dat mijn dochter 16 is geworden elke 15 mei ook mijn gedachten naar Daan en jullie laten gaan…

 3. henriette schreef:

  Hartelijk gefeliciteerd daan van oma die heel graag samen met jou je verjaardag had willen vieren fijn dat ik je heb mogen knuffelen alleen niet vaak genoeg in gedacht doen ik het nu en ook een dikke knuffel voor papa en mama fijne dag gewenst

 4. Meike schreef:

  Van harte gefeliciteerd met Daan. Maak er samen een bijzondere dag van. Ik zag al mooie foto’s voorbij komen. Daan heeft het getroffen met zulke liefhebbende ouders.
  Meike onlangs geplaatst…Waar je onze dreumes blij mee maaktMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?