Take a look at my life 13

image_pdfimage_print

Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van instagram en het dan later in een blog verwerkt. Dat doe ik dus ook elke week. En we zijn weer aangekomen in een nieuwe week. Dus kan je weer lezen wat ik de afgelopen week heb gedaan en mee heb gemaakt.


week 13

Ik voelde me deze week niet echt heel erg lekker. Was wat ziekjes (verkouden) last van erge menstruatie en flink depressief. Waar ik nu weer gelukkig aan het uitklimmen ben. Heb zo mijn slechte momenten. Vandaar dat er ook niet heel veel foto,s zijn gemaakt. Heb namelijk best veel op bed gelegen.

Maandag 23 maart 2015

Ik maakte in de avond even een wandeling. Vlak voor ik weer thuis was zag ik de zwanen in het water zwemmen. Dus even nog een kiekje maken voor ik naar binnen ging.

Dinsdag 24 maart 2015

Een gezond lekker ontbijtje, met griekse yoghurt banaan rozijnen en wat honing. Voor de middag ging ik nog even boodschappen doen op de fiets. Daarna nog even lekker lunchen. Had geen zin om dit keer te wokken dus maakte ik soep warm en at ik er wraps met kaas bij.

S,avonds maakte ik banaan havermout koekjes.

Woensdag 25 maart 2015

Deze dag heb ik de hele dag op bed gelegen. Had me werk afgezegd. En heb me verstopt onder de dekens met heel veel series om naar te kijken op Netflix.

Donderdag 26 maart 2015

Met mijn zieke kop moest er vroeg uit. Ik had een afspraak in de stad die ik onmogelijk kon afzeggen. Ik dacht lekker snel daarna weer naar huis te gaan, niet dus. Want toen ik de bus uitstapte v0or mijn afspraak kon niemand meer uitchecken omdat de apparaten niet meer werkte. Lekker dan. Hij raadde aan om even langs het station te gaan om er voor te zorgen me geld terug te krijgen. Achteraf was dat nutteloos toen daar werd gezegd dat ik het beter online kon doen. Ze deden het daar toch al niet, zou alleen een formulier mee gekregen hebben. Dus helemaal voor niks daarheen gegaan. Ik baalde enorm, maar ben snel naar huis gegaan. Thuis ben ik het online gaan regelen. Toen nog even rust gaan nemen op bed.

In de middag moest ik nog even naar mijn psycholoog. We hebben het afgesloten samen. Ze kan me niet verder helpen, ze was speciaal voor trauma verwerking. Nu gaat ze met mijn huisarts regelen voor een verwijsbrief, over 3 weken ga ik naar een nieuwe psycholoog voor een lang traject om al me problemen te bespreken.

Vrijdag 27 maart 2015

Kwam weer moeilijk op gang, maar voordat mijn mannetje thuis zou komen heb ik me snel even gewassen en aangekleed. Want ik weet altijd als hij ochtend heeft gehad, dat op vrijdag hij belt om gelijk boodschappen te gaan doen. Ja dat deed hij dus nu ook. Dus we zijn de week boodschappen gaan doen. Verder deze dag dus niks gedaan.

Zaterdag 28 maart 2015

Ze hadden vrijdag gebeld dat me ring eindelijk klaar lag. Dus we zijn naar het centrum gegaan om hem op te halen. Wat ben ik er blij mee zeg. Nog even bij de Hema taart gehaald. Oeps wat slecht. Maar wel heel lekker. Nog even bloemen gehaald voor bij Daan* Daarna dus nog heel even naar Daan* gegaan. Het regenen dus we zijn niet lang gebleven. Maar wilde graag nieuwe bloemen bij hem zetten. Dus die heeft hij gekregen.

Zondag 29 maart 2015

En dan zijn we weer bij de laatste dag van de week. Pyjama dag… Volgende week ga ik weer even wat meer doen om me weer lekker te herpakken.

Hebben jullie ook wel eens van die dagen dat je helemaal nergens zin in hebt?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Take a look at my life 13

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge