Kerstkaarten schrijven

image_pdfimage_print

De december maand is alweer halverwege en dat betekend dat het bijna kerst is. Alle lampjes overal weer, een mooi versierde boom en de fijnste kerstmuziek die je overal hoort. Ik vind het allemaal wel prima, en maak me niet te druk met deze dagen. Dit jaar is het ook voor ons een lekkere rustige kerst, met ons gezinnetje lekker thuis. Fijn samen gourmetten, misschien wel een leuk filmpje kijken. Maar we hoeven niet zoveel deze kerst. De meeste maken zich maar druk om naar familie/vrienden te gaan. stressen om de ingewikkeldste gerechten te maken. Nou mij dus niet gezien, wij houden het lekker simpel.

Kerstkaarten schrijven 

Normaal kopen wij onze kaarten gewoon in de winkel, maar nu konden we via Fotofabriek mooie kaarten maken.

Ieder jaar vind ik dit toch weer een ding, er zijn steeds meer mensen die niet meer de moeite nemen om echt een kaartje te sturen. Maar een virtuele wens sturen. Dit vind ik persoonlijk best jammer, ergens snap ik het wel. want alles wordt maar duurder en duurder. En toch blijf ik trouw aan de kerstkaarten maken. Alleen voor mijn gevoel is het nooit meer hetzelfde als voor het overlijden van Daan. De vraag roept me elk jaar weer bij me op. Zet je wel of niet zijn naam op de kaart? Er zijn vele mensen die dit helaas niet waarderen, maar ik wil wel graag bij mijzelf blijven. En hem dus niet vergeten. Daarnaast heb ik wel rekening te houden met mijn partner, en daarom hebben we samen een middenweg gekozen. Geen naam, maar een klein vlindertje erbij. De mensen die ons echt kennen, weten wel hoe dit zit. Maar stom genoeg, nu ik dit zo schrijf merk ik dat ik deze traditie van kaartjes sturen toch best een ingewikkeld ding vind geworden. En daar wil ik eigenlijk niet mee bezig zijn, maar het gewoon doen. Dus blij dat ik dat gevoel opzij had gezet al met het regelen voor de kaarten. Nu mag ik van mijzelf even de pijn en het verdriet ervan voelen.

Meer meer en meer

Natuurlijk kan je bij Fotofabriek ook nog andere mooie dingen maken, denk aan wat je met al je digitale foto’s moet! Een fotoboek maken is daar een hele mooie optie voor. Dit hebben we in het verleden ook weleens gedaan, maar voor nu bewaren we de foto’s digitaal. Wie weet dat we daar ooit weer eens een mooi fotoboek van kunnen maken. En naast de kerstkaarten die je kan maken, kan je uiteraard ook gewone kaarten maken of kaarten op hout. Dat is ook weleens een leuk idee om een kaart van hout te versturen, dat heb ik zelf nog nooit gedaan.

Allemaal fijne dagen toegewenst

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge