Mijn leven met kleuter 15

image_pdfimage_print

December was even niet een favoriet van mij, er was en nog steeds is er chaos in mijn hoofd en lijf. Dit is dan ook de reden waarom het niet lukte te schrijven. En dat ga ik nu weer fijn oppakken, om mijzelf weer wat kracht te geven. Dat het oké is om even flink te voelen wat er gebeurd met mij in mijn proces om mijzelf volledig te vinden. Want wie ben ik, daar ben ik nog steeds niet achter. Wat vind ik leuk, heel stiekem begin ik daar een kleine inzicht in de krijgen. Ik wist al dat ik enorm van het schrijven ben, en dat is nog altijd leuk. En dansen is nu ook iets wat wekelijkst terug keert. En ik ook enorm mijn emoties in kwijt kan.

(later meer over mijn proces mezelf terug te vinden)

2 januari

Mijzelf verwend met een pakketje. Een heerlijke etherische olie die inspiratie geeft om te schrijven. Nou dat kan ik wel even gebruiken, want de flow is er een beetje weer uit. En een proefmonster die je mee kon bestellen “Kracht” benieuwd wat dat gaat doen. Daarnaast een kaartendeck voor inspiratie om te schrijven.

4 januari

Wachten is niet leuk, helemaal niet als je in het ziekenhuis moet wachten. Maar wel met een reden. Hij loopt wat slechter en klaagt veel over pijn in zijn voeten. Dus naar de voeten dokter (orthopeed) Waar we eigenlijk voorlopig niet hoefde te komen omdat het goed ging. Al snel zag de arts wat er aan de hand is. Zijn achillespezen zijn weer verkort, en we wisten altijd wel dat hij een terugslag zou kunnen krijgen. Nu doorgestuurd naar de fysiotherapie. In de hoop dat het gaat helpen om het op te rekken, en hij minder pijn gaat ondervinden.

Richting Uithuizen met de trein. Wij gewoon samen. Schoenen kopen, hij verslijt ze. En ja we zijn goed geslaagd.

7 januari

Loslaten betekend verder kunnen met jezelf, geen afscheid nemen maar op een andere manier vasthouden. Elke keer kom ik in een nieuwe laag van loslaten. Loslaten doet pijn in mijn hart, maar ik weet dat het nodig is om te LEVEN voor mijzelf. Ik had je al wel wat losgelaten, maar nog niet goed genoeg losgelaten om ook echt te gaan leven zoals ik dat wil. Leven vol overgave, in plezier en in alles wat ik graag wil. Mijzelf niet meer tegenhouden uit angst, gewoon te gaan leven. Voor jouw en mij… Daan ik laat je los, ik moet leren het alleen te kunnen. Met af en toe een beetje hulp van jouw mooie draak. Vlieg maar,vlieg maar hoog en ver. Om af en toe te komen buurten, niet omdat mama verdrietig is of dat ik niet leef. Maar omdat ik je mama ben en ik je los heb kunnen laten

12 januari

gewoon even niets hoeven bij de oude manege, gewoon zijn. Hoofd leeg maken met Netflix.

10 januari

Hij ging dinsdag voor het eerst na school naar de BSO. En hij wilde echt niet mee naar huis weer. Hij bouwde een kasteel, waar ik een foto van moest maken voor papa. Blij dat hij het zo leuk vind. Zo vind ik het niet erg dat hij volgende week weer gaat

14 Januari

Op deze regenachtige dag zijn we 2x toe zeik en zeik nat geworden. Omdat we op de fiets naar Max zijn vriendje gingen. Samen hebben ze fijn gespeeld de hele middag, met auto,s hutten gebouwd, gegeten en gedronken en computer spelletjes gespeeld. Ondertussen deze mama fijn kletsen met de papa van zijn vriendje. Fijne zaterdagmiddag opvulling.

15 januari

Ik en jij, vandaag even geen strijd maar er is rust in huis. Ik ruim beneden wat op met jouw papa en ik stofzuig. Jij speelt lief boven om daar spelenderwijs een zooi te maken. Dat zien we later wel of ik in je kamer kan je naar bed brengen. Nu is ik en jij, heel even is het vandaag perfect.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge