Lente inspiratie “bloemen”

image_pdfimage_print

[social_share]

Ik ben echt gek op bloemen, al die mooie kleuren daar wordt je toch blij van. Helaas is het nog niet echt lente weer en kan ik nog niet erop uit om mooie foto,s te maken van bloemen. Dus ik dacht maak een leuke kleurige bloemen post met foto,s die ik vorig jaar maakte.

Wil jullie ook gelijk even een heel fijn paasweekend wensen geniet er van…

DSC_0001

DSC_0003

DSC_0016

DSC_0024
DSC_0027
DSC_0032
DSC_0034
DSC_0041
DSC_0045
DSC_0053
DSC_0056
DSC_0063

Mijn favoriete bloem is de Gerbera.
Wat is jouw favoriete bloem?

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

3 reacties

 1. Charlotte schreef:

  Mooie inspiratie! 🙂
  Van al die bloemen word ik vrolijk ^^

 2. Sas / iliveformydreams.com schreef:

  Mooie foto’s!

 3. Anouk schreef:

  Ik heb een soort gelijke foto van de derde van onderen op mijn bureaublad staan. Neutraal en heel mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?