Liefde voor #4

image_pdfimage_print

De laatste keer dat dit artikel online kwam was het 17 augustus toen lag Daan* in het ziekenhuis. Daarna heb ik nooit meer gedacht aan dit op me blog te zetten. Natuurlijk niet, had wel wat beters aan me hoofd. En zie je door al die ellende nog wel mooie dingen. Ja die zie ik gelukkig nu wel weer. En daar ga ik nu weer even bij stil staan, samen met jullie.

Liefde voor:

*Over Daan* praten
*Appen met een lieve D-mama (ook al zijn het soms zware emotionele gesprekken)
*Diezelfde D-mama ontmoeten
*Mensen om me heen
*Knuffel krijgen van lieve mensen
*Margriet winter fair
*Nieuwe kleding kopen
*De urn van Daan*
*Frozen (Olaf)
*S,morgens naar buiten kijken en het zonnetje zien
*Een luisterend oor zijn voor andere mensen
*Mijn dierbare ketting
*Schrijven
*Mandala tekenen/kleuren

Dat zijn toch weer aardig veel mooie momentjes om bij stil te staan. Ondanks ik me vaak rot voel, kan ik dus zeggen dat ik ook zeker kan genieten van momenten.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

3 thoughts on “Liefde voor #4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge