Film tip: Frozen

image_pdfimage_print

‘Frozen’, een adembenemend komisch avontuur op het witte doek. De dappere en optimistische Anna onderneemt samen met de ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven een legendarisch avontuur om haar zus Elsa te vinden. Haar ijskrachten houden het koninkrijk Arendelle gevangen in een eeuwige winter. Hoog in de bergen ontmoeten Anna en Kristoff mythische trollen en een hilarische sneeuwman die Olaf heet. Daarnaast moeten ze barre omstandigheden zien te overwinnen om het koninkrijk te redden.

Een betoverd mooi sprookje vind ik deze film, en ben verliefd op Olaf de hilarische sneeuwpop die droomt over zomer.

Hoorde al van alle kanten dat het zo,n mooie film is, en eindelijk ben ik hem gaan kijken via Netflix. Heb er even aan toe geven om me rust te gaan vinden met deze heerlijke film. Was nog geen 10 minuten aan het kijken en stond versteld hoe mooi het gemaakt is. Zolang gewacht en nu blij dat ik hem heb bekeken. Binnenkort nog maal kijken samen met mijn man, want die is wel heel nieuwsgierig naar die gekke sneeuwpop Olaf.

Ook heerlijke muziek komt er in voor. Let it go heerlijk om te horen, en daarom heb ik hem als filmpje toegevoegd. En omdat ik verliefd ben op Olaf kon zijn liedje ook niet ontbreken.

Heb jij deze betoverende film al gezien?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

3 thoughts on “Film tip: Frozen

  1. Haha me loves olaf to 🙂

    mijn collega zei al vaak tegen mij: je moet frozen gaan kijken! ( we zijn allebei disney junkies haha ) haar dochter is ook helemaal gek van frozen en zei het ook al.

    Prachtige film. Heb hem zelf ook nog niet zo lang geleden voor het eerst gezien en ik lag na 6 minuten al compleet in een deuk.

    Herl mooie film die ik snel nog een keer ga kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge