Mama kijkt anders – Beweging

image_pdfimage_print

Wat was dit project leuk om aan mee te doen… Mama kijkt anders van Nicole. Het werd me wel een beetje lastig gemaakt door een onverwachtse opname van mijn zoon. Maar toch bleef ik elke dag een foto maken/laten zien. Werd ook blij van alle foto,s die ik voorbij zag komen. En wat deden er vele mee zeg. En ohh wat leuk om te zien dat echt elke mama anders kijkt naar de wereld. Dezelfde bedoeling met de foto, maar echt een heel andere soort foto als weer een andere mama.

Bedankt Nicole voor dit leuke project die je hebt gestart.

Maar nu missen jullie natuurlijk nog 1 foto. Ja klopt.

Beweging is het thema van de laatste foto. Nou weet je wel hoeveel foto,s ik van mijn mannetje maakt. En die eigenlijk mislukken. Heel veel. Dat mannetje van mij is altijd zo druk in bewegingen als hij wakker is. Dat de foto dus vaak bewogen zijn. Heel stom die foto,s gooi ik bijna altijd weg, en nu heb ik ze nou net nodig.
PicShop-1E0ABF14D1FFE97A546331D05B3A390BBij deze foto is het niet heel goed te zien, maar toch echt er zit beweging in. Ach het idee begrijpen jullie wel hoe ik kijk naar beweging momenteel.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “Mama kijkt anders – Beweging

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge