Liefde voor… #3

image_pdfimage_print

Ik heb weer een blogje met *Liefde* voor…

Ondanks moeilijke tijden in het ziekenhuis, een kindje wat dus veel aandacht vraagt (ik helemaal geen probleem vind) Wil ik zeker ook positieve dingen delen. En dat zijn er zeker genoeg.
Maak zoveel mooie dingen mee door ons kleine draakje, het is echt een voorrecht om mama te zijn van hem.

In het ziekenhuis zitten voor me kindje*Praten met Daan*CliniClows*Boekstart, zodat we boekjes kunnen lenen*Een uitnodiging krijgen van Netflix*Draagconsulenten die thuis komen*Bellen met een super lieve vriendin*Alle lieve berichtjes die ik mag ontvangen vanwege onze zoon*Elk uurtje slaap wat ik kan pakken*Naar me slappende mannetje kijken*Leuke pakjes shoppen voor zoonlief*Even flink huilen, omdat het oplucht*Thuis even helemaal niks hoeven*Blogs schrijven*Een fijne man hebben die je steunt*Me man zien knuffelen met zijn zoon*Douchen*Lieve verpleegsters*
image

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

1 reactie

  1. henriette schreef:

    Zo zie je dat er nog genoeg is om van tegenieten en dat is fijn om tehoren groetjes ma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?