Mama kijkt anders winter deel 1

image_pdfimage_print

Ik doe mee aan de winter editie van Mama kijkt anders. Vorige keer was het iets makkelijker met een kindje in je armen. Maar wilde toch zeker mee doen. Heb de eerste 5 foto,s al voor jullie. Volgende week deel 2.

IMG_20150112_123834Dag 1 Wintergevoel

Olaf en Sven die bij Daan* staan. Deze kreeg hij net na kerst van mij. Olaf de sneeuwpop die van lente droomt, maar voor mij is het wintergevoel. Ondanks het weer helemaal geen winter uitstraalt.

IMG_20150113_153138Dag 2 Sneeuw/wit

Aangezien er totaal geen sneeuw valt deze winter ging ik voor wit. Op vakantie gaan betekend ook in bed gaan. Lekker relaxen, dat heb ik wel verdiend. Wit van het schuim wat ik gebruik in mijn heerlijke bad.

IMG_20150114_204824Dag 3 Warmte

Ook altijd maken we gebruik van de openhaard als we op vakantie zijn, dus dit plaatje kon niet uitblijven met dit thema.

IMG_20150116_193029Dag 5 Geur

De laatste van dit eerste deel. De laatste tijd branden we veel waxinelichtjes voor Daan* Deze gingen mee naar ons vakantie huisje. Er zit ook nog een lekkere geur aan.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “Mama kijkt anders winter deel 1

  1. Ik ben enorm trots op je. Wat ben je toch een krachtige vrouw. En je bent en blijft de moeder van Daan, ook al is hij nu een ster.. Je doet het super en ik hoop voor jou dat je binnenkort een broertje of zusje hebt voor Daan!
    Nicole onlangs geplaatst…Blog top 3 tagMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge