Mama kijkt anders winter deel 2

image_pdfimage_print

Ik doe mee aan de winter editie van Mama kijkt anders. Vorige keer was het iets makkelijker met een kindje in je armen. Maar wilde toch zeker mee doen. Vandaag laat ik jullie deel 2 zien.
Meisje eigenwijsje is dit project gestart. Ben benieuwd naar de volgende editie.

IMG_20150117_172407Dag 6 Familie

Daan* is en blijft onze prachtige zoon, ik ben trots dat hij familie is. Zo draag ik mijn kleintje altijd bij me.

IMG_20150118_122235

Dag 7 Samen

Toen ik deze dag onder de douche stond en ik zag dat het raam beslagen raakte, kreeg ik een idee. Ook de spiegels waren beslagen. Ik schreef papa mama en Daan erop. Zo zijn we altijd samen. In ons hart zijn we altijd samen, dat voelt heel erg fijn.IMG_20150119_123535

Dag 8 Licht

We kwamen thuis van de vakantie. Ik wilde laten zien wat ik zo gemist had op vakantie. De spullen om me heen van Daan. Zo grappig ik maakte deze foto en zag dat er licht scheen in het kamertje van hem. Zo kwam ik dus mooi op het thema van deze dag.IMG_20150120_191444

Dag 9 Kopie

Deze vond ik eigenlijk helemaal niet zo leuk. Alles wat ik bedacht kwam ik ook tegen bij de andere. Dat je kleintje lijkt op papa mama of familie lid. Of dat je kindje iets kopieert van jouw gedrag. Ik had echt werkelijk geen idee wat ik hiermee aan moest. Bedacht me deze dag sla ik over. In de avond zat ik in de sportschool uit te rusten van het sporten. Toen ik weer eens naar deze mooie lampen keek. Ik merkte op dat ik dubbel zag. Dus besloot dit als kopie te fotograferen.IMG_20150121_140616

Dag 10 Tastbaar

Een doos vol tastbare herinneringen van onze kleine man. Dingen die we hebben gekregen, dingen die hij nooit gebruikte, dingen vanwege zijn medische geschiedenis dingen die hij heeft gedragen. Het is allemaal zo fijn dat we dit nog hebben van hem.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Mama kijkt anders winter deel 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge