Mama kijkt anders – winter editie

image_pdfimage_print

10429855_10152953262375977_1942650772874112886_nHet is al weer even terug, toen deed ik mee met “mama kijkt anders” Omdat ik nog altijd gewoon mama ben, doe ik dit keer weer mee. Een hele uitdaging dit keer zonder mijn kindje naast me. Maar alle kleine positieve dingen voelen fijn, heel fijn. Ik moet toch door, voor mezelf maar ook voor Daan* Dus vandaag gaan we van start. Probeer zo goed mogelijk mee te doen, ook aangezien we vandaag op vakantie gaan.

Nicole van Meisje eigenwijsje is dit gestart. Het is de bedoeling dat je 10 dagen lang een foto post op instagram en daar zit een thema aan verbonden. De foto deel je met #mamakijktanderswinter Ook is er een facebook aan verbonden waar je de foto zeker ook mag delen. Meedoen mag dus zeker…

Doe jij al mee hieraan?

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge