Max in het nieuw gestoken

image_pdfimage_print

Kleding kopen voor Max vind ik eigenlijk altijd erg leuk, zelfs leuker dan voor mijzelf. Alleen kom ik te weinig echt in de stad om te shoppen, waardoor het weinig voor komt. Toch heeft Max natuurlijk kleding nodig. En zo nu en dan krijg ik via mijn moeder (die dat dan ook weer krijgt, speciaal voor Max) kleding. Daar zit altijd zoveel leuks bij, maar weinig kleur. Die koop ik dan vak zelf er bij zoals jullie al een keer eerder heb gezien, ben ik gek op geel bij Max.

Verjaardag outfit

Nu zat ik al even te denken om een leuk setje te kopen speciaal voor op zijn verjaardag. Want ik gok erop dat zijn mooie pakje van de kerst niet meer zo goed past. Het groeit ook maar door en door dat kind…
En toen kreeg ik mail om lekker te mogen shoppen bij Schattige babykleertjes. Daar heb ik zeker goed gebruik van gemaakt. Als eerste ging ik toch even kijken naar een nieuwe Zomerjas, zodat ik daarna kon zien hoeveel ik nog kon besteden voor kleding voor zijn verjaardag. Hoe kan het ook anders ik koos een jas met een heerlijk zomerse kleur.

Over vijf weken is Max jarig en dan wordt hij alweer twee jaar. Wat gaat dat toch enorm snel. Vandaag ga ik alvast met jullie delen wat ik hem op zijn verjaardag aan wil doen.

Broekje Ripley van Noppies
Overhemd Rafle van Name it
En een super stoer vest erop

En nog meer…

Daarnaast kocht ik nog een leuke joggingbroek met dierenprint erop, sokken en bretels. Een hele tevreden moeder, die weer wat leuks heeft kunnen online shoppen voor haar zoon.

Shop jij ook zo graag voor je kids en doe je dat het liefst dan online of in de winkel?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge