Mijn grootste verdriet

image_pdfimage_print

Mijn hart schreeuwt van pijn en verdriet het uit. Zo klein zo mooi en zo jong. Het mocht er niet zijn.
Nog geen 4 maanden ben je bij ons geweest, en wat hebben we al veel met je mee gemaakt.
Ons lieve kleine draakje is Vrijdag 12 september in de avond in mijn armen voorgoed in slaap gevallen.

De dag ervoor waren we nog op controle bij de kinderarts en spraken onze onrust uit over dat we dachten dat hij spruw had. En ja dat klopte, maar zoveel kindjes krijgen dit. Er werd medicijn voorgeschreven en ze zei nog over een paar dagen moet het zeker over zijn. Verder was alles in orde. En mochten nadat we bij de diëtiste waren geweest naar huis.

Hij was al dagen huilerig, maar niet zo gek vanwege de spruw. Ik lag maandag nog in het ziekenhuis, en toen dachten we dat hij mij miste. Maar die woensdag dat ik thuis kwam bleek anders. 2 nachten hebben we wakker gelegen voor hem. En ons mannetje was helemaal niet zo. Die vrijdag heb ik hem bijna de hele dag in me armen gehad. Had ik hem niet in me armen dan had zijn vader hem in de armen. Of lag hij bij me op de bank of in bed. Het moment van overlijden lag ik op bed met hem. Hij op zijn buikje tegen mij aan. Hij snikte, niet meer echt huilen. Ik dacht hij is nu zo moe dat lukt hem niet meer. En valt zo wel in slaap. Mijn vriendin belde, waar ik alleen maar heel blij van werd. Dat heeft ongeveer 10 minuten geduurd. Ik hang op en merk dat kleine Daan niet meer beweegt. Ik twijfel of je kan voelen dat hij slaapt. Maar ik voelde helemaal niks. Mijn man komt binnen vanuit het ziekenhuis om medicijnen te halen voor de kleine. En gelijk roep ik hem dat hij niks meer doet. Hij komt aan en voelt. Ook hij voelt niks, en zegt me 112 te bellen. Dat heb ik gelijk gedaan, die heeft me begeleid wat mijn man moest doen. Hij heeft hem geprobeerd te reanimeren. Maar helemaal niks. Voor we het wisten stond ons huis vol met politie, ambulance personeel enz… Ze hebben hun uiterste best gedaan om onze kleine draakje terug te halen. Maar het was te laat. Zijn hartje was in een keer gestopt. Hij was er gewoon echt niet meer.

Ik kreeg hem in me armen en zat zo een hele tijd met hem op de bank. Steeds kouder en steeds zwaarder werd hij. Je leeft in een roes, je beseft niet wat er gebeurd. Na zo,n tijd daar te hebben gezeten en telefoontjes te plegen naar familie en vrienden zijn we met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hij in zijn reiswieg, en wij elk aan een kant van hem.

In het ziekenhuis kwamen we in een onderzoek kamer, en werd hij op de onderzoek tafel gezet met wieg en al. Er werd van alles gevraagd en over gesproken. En hij werd onderzocht. Uiteindelijk hebben we er voor gekozen om hem helemaal te laten onderzoeken. Hoe moeilijk het ook is te weten dat hij daarvoor open gemaakt zal worden. Maar we willen graag weten wat er is gebeurd. En zo hopen we er achter te komen. Mijn moeder en haar man zijn in het ziekenhuis gekomen. Toen was het even heel moeilijk, na een tijd moesten we hem daar achter laten. Helemaal alleen in het ziekenhuis. Wat was dat moeilijk.

Alles gaat een beetje voor me voorbij… ik probeer sterk te blijven en iedereen te bellen die het moet weten. De uitvaartverzorgster is geweest, alleen maar omdat mijn moeder ons op weg geholpen heeft. En dan wordt er gesproken over begraven of cremeren, en kleertjes die hij aan moet. Daarna was het wachten tot Daan naar huis kwam. We willen hier afscheid van hem nemen. Mensen die we willen afscheid laten nemen in huis komen af en toe binnen. Hij ligt er zo mooi bij. Het is een fijne gedachten dat als ik even hem wil zien ik zo zijn kamer kan inlopen en hem even kan aanraken. Hij ligt in zijn eigen bed, waar hij hoort bij ons thuis.

Er zijn nog zoveel mensen die hem nog niet eens hebben gezien, en die nu afscheid van hem gaan nemen. Dat klopt niet. We hebben ook zo kort van hem mogen genieten. Maar weet wel dat ik elk moment van hem genoten heb. Zelfs de laatste dagen dat hij zo aan het huilen was, dat ik hem weer in me armen nam om te troosten. Daan was ons geschenk uit de hemel, maar was net niet sterk genoeg om bij ons te blijven.

Klein lief draakje, papa en mama houden van je en zullen je nooit vergeten. Jij bent en blijft onze prachtige zoon. Je hebt al vele harten gestolen.
20140913_16443220140913_164452

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

80 reacties

 1. Joyce schreef:

  Lieve lieve Bert en Debbie,

  Ik huil zo hard met jullie mee. Ik kan me niet voorstellen hoe verschrikkelijk moeilijk dit moet zijn. Wat is dit oneerlijk 🙁

  Heel veel sterkte, voor de komende dagen, maar ook vooral de dagen, weken, maanden en jaren die nog komen gaan.
  Take care.

  Veel liefs

 2. Brenda schreef:

  Ohh Debbie… Wat een afschuwelijk verhaal. De tranen springen in m’n ogen en heb over m’n hele lichaam kippenvel. Wat verschrikkelijk! Nogmaals , ik wens jullie ongelooflijk veel sterkte en kracht toe om dit grote verdriet een plekje te geven. In gedachten ben ik bij jullie.. Dikke knuffel xx

 3. Joyce schreef:

  Lieve Debbie & Bert
  De wereld staat even stil, zo onwerkelijk dat jullie kleine Daan er niet meer is. Vorige week nog zo fijn gekletst en gezien hoe trots je bent op Daan. Ik hoop dat je deze mooie herinneringen voor altijd vast kunt houden.

  Veel sterkte de komende tijd, ik denk aan jullie.

  Liefs X
  Joyce onlangs geplaatst…Een stralend sterretjeMy Profile

 4. linda schreef:

  Wat sterk van je dat je er een blog over schrijft!

  ik heb hem met tranen gelezen! verschrikkelijk dat daan er niet is!!!!

 5. Kelly Caresse schreef:

  Met tranen in mijn ogen lees ik je artikel, toen ik het bericht las gisterenochtend stond de wereld even stil, niet eens wetend hoe heftig dit voor jullie zal zijn. Jullie zijn de moedige en dappere ouders van jullie kanjer Daan en hij zal altijd bij jullie zijn, helaas niet fysiek. Woorden kunnen niet aangeven wat voor groot gemis dit zal zijn. En ook ik kan niet in woorden uitleggen dat ik aan jullie denk en het liefst iets zou willen betekenen. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijden. De hemel is een kanjer rijker, en de aarde een sterk mannetje armer. Heel veel sterkte, liefs kelly
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Unboxing goodiebag en perspakketje – Mama lifestyleMy Profile

 6. Diana schreef:

  Niet te geloven dit. Dat juist jullie dit moeten overkomen. Heb er geen woorden voor lieve Debbie. Heel veel sterkte en kracht toegewenst. Dit hoort geen enkele ouder mee te maken! Xxxx ♥

 7. Claudia schreef:

  Lieve Debbie en man,

  Ook via deze weg wil ik jullie graag laten weten dat ik met jullie meeleef.
  Wat een verdriet… Ik wens voor jullie de kracht en liefde om het verlies van Daan een plekje in jullie leven te kunnen geven, en hoop dat alle mooie momenten jullie altijd bij mogen blijven.
  Voor Daan ben ik blij dat zijn laatste moment een moment is geweest vol liefde, tegen zijn liefhebbende mama aan.
  Heel veel sterkte gewenst voor allen die Daan liefhebben en in het bijzonder jullie als ouders.

  Liefs,
  Claudia.

 8. Roos schreef:

  Ooh lieve Debbie en man, ik huil met jullie mee. Ik vind het zo verschrikkelijk voor jullie, jullie lieve kleine oh zo gewenste Daan is er niet meer. Veel te kort mochten jullie van hem genieten. Wat fijn dat hij nog even bij jullie thuis is.
  Ik vind het onwijs knap dat je je verhaal al op papier hebt gekregen, groot respect daar voor. Heel veel sterkte de dagen, maanden en jaren. Fysiek is hij niet meer bij jullie, maar in jullie harten en gedachten zal hij altijd blijven. Rust zacht, lieve Daan.

 9. Irene schreef:

  Vreselijk! Woorden schieten te kort.

  Sterkte…
  Irene onlangs geplaatst…DIY | Makkelijke traktatie basisschoolMy Profile

 10. Marieke schreef:

  Ik sluit me volledig aan bij wat er al gezegd is. Ik kan het me nog gewoon niet voorstellen. Ik vond dat jullie het ZO goed deden; de liefde spatte er ZO vanaf. Ik werd elke keer weer blij van een foto op Facebook of een update op je blog.

  Ik wens jullie heel veel sterkte toe.
  Marieke onlangs geplaatst…SweetSixSunday #2 | Moedige moeders & Dappere dochtersMy Profile

 11. Marlieke schreef:

  Lieve lieve Debbie. Wat een intens en onmenselijk verdriet. Ik kan alleen maar zeggen dat ik zo met jullie meeleef en dat ik vind dat je zo sterk bent. Daan is in de beste armen in slaap gevallen. Hele dikke knuffel voor jullie en veel, heel veel sterkte gewenst. Marlieke

 12. Nathalie schreef:

  Ik weet niet goed wat ik moet zeggen… Sterkte en veel moed. Dit is zo oneerlijk….
  Nathalie onlangs geplaatst…Het leven van een juf: zo gaan wij winkelenMy Profile

 13. Sisely.nl schreef:

  Sterkte de komende tijd,met het verlies van jullie zoon daan.Gecondoleerd.

 14. Mama van Vesper schreef:

  ik zit echt met tranen in mijn ogen… zo oneerlijk!! Heel veel sterkte komende tijd!
  Mama van Vesper onlangs geplaatst…Persoonlijk: Mijn opleiding(en)My Profile

 15. Monique schreef:

  Lieve, lieve Debbie, ik las het vreselijke nieuws vanmorgen pas en heb je artikel met een brok in mijn keel gelezen. Woorden schieten tekort, maar ik vind het zo erg voor jullie dat jullie mooie sterke mannetje er niet meer is… 🙁 Je bent ontzettend sterk en ik vind het onwijs knap dat je dit zo op papier hebt weten te zetten. Ik wens jou, je man en alle naasten om jullie heen alle kracht en sterkte toe de komende tijd. Ik denk aan jullie! Liefs, Monique
  Monique onlangs geplaatst…Snapshot Sunday – Lise kan staanMy Profile

 16. Pauline schreef:

  Wat ben jij een sterke mama en wat vreselijk oneerlijk dat jullie dit mee moeten maken. Wat een gemis, zo een mooi mannetje. Er is niets wat ik kan zeggen wat jullie verdriet zal verzachten, toch wens ik jullie veel sterkte en kracht met dit verdriet.

 17. Tineke schreef:

  Ik leef zo ontzettend met jullie mee, ik vind het verschrikkelijk. Hier zijn gewoon geen woorden voor. Daan zal ontzettend gemist worden. Ik denk aan jou, je man en jullie familie, en wens jullie onwijs veel sterkte toe in deze onmogelijke tijd.

 18. Madelon schreef:

  Er zijn geen woorden voor om te zeggen hoe erg mijn hart breekt om dit te lezen ook al ken ik je niet persoonlijk. Ik wens jou en je man veel kracht, sterkte en liefde toe de komende tijd. Wat ben je sterk om dit te kunnen schrijven. Veel liefs!
  Madelon onlangs geplaatst…What Did We Eat #9My Profile

 19. mamavanramirez&bodhi schreef:

  Tranen rollen over mijn wangen van ongeloof en intens verdriet… sterkte…weet gewoon niets anders te zeggen

 20. Hennie hoving schreef:

  Lieve debbie en bert.
  Mijn verdriet voor jullie is groot.
  Wat goed dat je toch bent gaan schrijven.
  Ik ben blij jullie draakje daan gekend te hebben.
  Zo een lief mannetje.
  Ik denk aan jullie elke minuut van de dag.
  We zijn er voor jullie .

 21. Ronald en hennie schreef:

  Dikke knuffel voor jullie en we zijn er voor jullie … echt goed dat je het geschreven hebt .. had je t gister al over … respect hoor

 22. Anna schreef:

  Wat verdrietig en wat een gemis , hier springen de tranen in mijn ogen,
  en dat terwijl niemand dit verwachte, ik wens jullie heel veel sterkte en vooral steun van mij , een lieve arm om jullie heen ,woorden schieten mij tekort, en wat moedig om dit zo te schrijven, heel veel liefs van mij , Anna

 23. Barbara schreef:

  Lieve Debbie en Bert,

  We hebben al zoveel besproken, nu al zoveel gedeeld met elkaar, zoveel gehuild samen met elkaar …….
  Je belde mij gelijk op toen Daan net was overleden en hij nog bij jouw lag…..
  Zoveel emotie, zoveel onmacht, zo oneerlijk……
  Alles is niet te bevatten.
  De eer dat jullie mij hebben gevraagd een gedicht te schrijven voor de rouwkaart speciaal voor Daan heeft mij veel gedaan, maar zo bijzonder, zo speciaal, zo iets om te doen speciaal voor jullie dat deed mij heel erg veel, maar heb het met liefde gedaan voor jullie Debbie en Bert maar ook voor jullie kleine draakje Daan.
  Ik heb net weer met tranen zitten lezen hoe bijzonder mooi en krachtig je dit heb geschreven Debbie.
  Ik ben super trots op je lieve vriendin.
  Ik kan en wil nog zoveel schrijven, ik wil je nog zoveel zeggen maar ik heb geen woorden meer over………

  Ik hoop dat jullie alle kracht, liefde en steun van ons allen kunnen ontarmen ……..

  Liefs dikke kus xxx

 24. Caroline schreef:

  Tranen rollen over mijn wangen….ik kan het niet geloven….wat een intens verdriet.
  Wat zullen julie Daan ongelofelijk gaan missen.
  Lieve Debby ik ken jullie niet persoonlijk,maar wil jou en je man en jullie familie heel veel kracht en sterkte wensen met dit ongelooflijk zware verlies……
  Rust zacht lieve Daan……….

 25. Minke schreef:

  Wat een verdriet.
  Zo’n onwerkelijk bericht. Niet voor te stellen hoe jullie je voelen.
  Heel veel sterkte en kracht gewenst!
  Liefs Minke
  D-mama

 26. MamavanElara schreef:

  Brok in mijn keel en tranen over mijn wangen. Heb gisteravond een kaarsje gebrand en stil gestaan bij wat er gebeurd is. Ongelofelijk veel sterkte. Dag kleine Daan.

 27. Diana schreef:

  Wat onwerkelijk dit. Ik las volgens mij donderdag nog dat het goed zou komen en zo lees ik gisterochtend dat jou mannetje er niet meer is 🙁 Heel veel sterkte de komende tijd.
  Diana onlangs geplaatst…Liedjes uit 2000My Profile

 28. Petra schreef:

  Met tranen in mijn ogen lees ik je verhaal. Het ergste wat je als ouders kunt overkomen maken jullie nu mee. Ik zou zoveel willen zeggen in de hoop dat de woorden julliie enige vorm van troost bieden. Maar heel eerlijk weet ik niet wat te zeggen. Ik zag regelmatig de foto’s van Daan voorbij komen op Instagram. Foto’s van een geweldig mooi mannetje en van een hele trotse mama. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe.
  Dag lieve Daan. Rust zacht.

 29. Manon schreef:

  🙁 Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen, maar wil toch even een berichtje achterlaten… Ik wens jullie heel veel sterkte, liefde en kracht toe de komende periode maar misschien wel nog meer in de tijd die komen gaat. Jullie Daantje zal nooit vergeten worden, hij is altijd bij jullie, dat weet ik zeker! Liefs!
  Manon onlangs geplaatst…Do You Have A Question #2My Profile

 30. Gwen schreef:

  Alles is al gezegd en niets is voldoende. Hier zijn geen woorden voor. Zo plotseling en ook op zo’n manier, in je armen. Wat heb je dit al prachtig op papier weten te zetten! Met dikke tranen gelezen, zo oneerlijk dat Daan er nu niet meer is. Ik wens jullie heel veel sterkte de komende periode. En erna, want dit slijt niet. Lieve Debby en Bert, we denken aan jullie!
  Gwen onlangs geplaatst…Je weet dat je in het laatste trimester zit als …My Profile

 31. Loes schreef:

  Lieve Debby en man, bedankt voor het delen van jullie verhaal. Ik zit met tranen in mijn ogen. Daan zal altijd in jullie hart gedragen worden en ik steek een kaarsje op voor hem. Ik hoop voor jullie dat duidelijk wordt wat er aan de hand is geweest met jullie lieve mannetje. Veel liefs

 32. Harriette schreef:

  Wat intens verdrietig… Woorden ontbreken. Daan heeft zijn laatste minuten hier op aarde heerlijk en veilig bij jou gelegen, geborgen. Koester dat. Ik wens jullie alle sterkte toe. Vee liefs.

 33. Corrine schreef:

  Via het kwebbelforum ben ik op jullie site terecht gekomen… Wat een verdriet!
  Ik wil jullie heel veel sterkte wensen de komende tijd! Wat zal jullie Daan een onbeschrijfelijke leegte achter laten

  Dag klein vlindertje…

 34. Betty schreef:

  Wat een heftig en niet te bevatten verhaal, lieve Debbie. Ik kan me niet voorstellen wat een verdriet jullie moeten hebben. Zo ontzettend onverwacht! Ik wil jullie heel veel lieve schouders wensen van de mensen om jullie heen. Online wordt er zo te zien ook erg met jullie meegeleefd. Jullie zijn sinds gisteren niet uit mijn gedachten geweest. Sterkte de komende tijd, en daarna.
  Betty onlangs geplaatst…Over mijn cursus ‘gewichtsconsulent’My Profile

 35. Mahwish schreef:

  Lieve Debbie, wat knap dat je je verhaal zo hebt weten te delen. Kreeg tranen in mijn ogen. Wens jou en je man heel veel sterkte en kracht toe! Liefs Mahwish

 36. Kimberley schreef:

  Debbie en Bert, mijn hart huilt met jullie mee. Met tranen over mijn wangen lees ik jullie berichtje. Ik vind jullie sterke mensen. Mensen met een goed hart. Niemand verdient dit. Ons gezin denkt aan jullie en we bidden voor jullie. Daan heeft een mooi plekje bij de Vader. En hij zal altijd bij jullie zijn, tot in de eeuwigheid.

  Veel liefde,
  Kimberley en gezin

 37. Maike schreef:

  Ik vind het zo verschrikkelijk voor jullie. Heel veel sterkte voor jullie en de mensen om jullie heen!

 38. Anneleen schreef:

  Liefste Debbie en Bert,

  Ik weet niet goed wat ik moet typen. Ik ben van dit slechte nieuws zo stil geworden… Als student orthopedagogie leer ik met zo’n zaken omgaan, ik probeer nu ook te denken wat ik tegen jullie zou ‘moeten’ zeggen. Maar theorie is iets helemaal anders dan in ‘praktijk’. Mijn hart gaat tekeer en ik ben stil van binnen. Hier zijn geen woorden voor… Het liefste pak ik jullie alle twee eens goed vast en huil misschien even met jullie mee. Ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies van jullie zoontje. Daan is en blijft een heel knap kindje, jullie prachtige zoon en jullie zijn en blijven zijn moedige ouders! Als ik iets voor jullie kan betekenen (op welke manier dan ook), laat het me alsjeblieft weten.

  Heel veel liefs en een dikke knuffel voor jullie alle twee,
  Anneleen

 39. Rory schreef:

  Wat verschrikkelijk. Wat ontzettend erg voor jullie. Hier zijn gewoon geen woorden voor.

 40. Odile schreef:

  Lieve Debbie en Bert,
  Dit is een ouders grootste nachtmerrie en jullie zitten er middenin. Ik kan me niet voorstellen hoe immens groot het verdriet moet zijn voor jullie. Ik kan me voorstellen dat het nog zo onwerkelijk is. Jullie lieve Daan is er niet meer en dat kwam zo onverwachts.. Op foto’s zag ik hoe verschrikkelijk trots je op hem was, zo ontzettend liefdevol met hem om ging en zo is hij ook in jouw armen heen gegaan. Ik denk de hele dag aan jullie en wat jullie nu doormaken. Woorden schieten tekort. Heel veel sterkte de komende tijd.

 41. Francesca Vonk schreef:

  De tranen rollen over mijn wangen… Sprakeloos… Ik vind het zo vreselijk voor jullie… Gecondoleerd lieve Debbie en Bert… Rust zacht kleine Daan, lief draakje.
  X

 42. Sandy schreef:

  Lieve Debbie en Bert,

  geen woorden die nu kunnen beschrijven wat er door jullie heengaat. Een kind moeten afstaan is de grootste nachtmerrie van iedere ouder. Ik heb jullie de afgelopen maanden vooral via Instagram gevolgd. Al die leuke, lieve foto’s. De zorgen om jullie mannetje, jullie deden het zó goed, en met zo ontzettend veel liefde. En toch heeft het niet zo mogen zijn. Dit is zo vreselijk oneerlijk! Ik ken jullie niet persoonlijk, maar toch zit ik hier alweer achter mijn computer te huilen, ik vind dit echt zo ontzettend rottig, verdrietig voor jullie.

  Voor nu maar ook voor de tijd die komen gaat wil ik jullie heel erg veel sterkte wensen met alles. Jullie leven zal helemaal anders zijn, maar getuige de vele liefdevolle reacties hier en op je facebook zullen jullie er hoe dan ook niet alleen voor staan. <3

  Een hele grote knuffel van ons! x
  Sandy onlangs geplaatst…Persoonlijk: gastric sleeve operatieMy Profile

 43. Denise schreef:

  Lieve Debbie&Bert,

  de rillingen lopen over mijn lijf, m’n maag draait om… wat een verschrikkelijk bericht lees ik hier op daydreamer. Gecondoleerd met het verlies van jullie dappere kleine zoon. Dit verdriet moet ondragelijk zijn voor jullie en niet te bevatten. Ik herriner me de foto van Daan samen met zijn vader op de bank aan het chillen vd week? En nu dit.. ongelovelijk wat jullie is overkomen. Knap dat je deze blog hebt kunnen schrijven. Ook ik wens jullie alle kracht van de wereld en dikke knuffels om maar te laten weten dat er aan jullie gedacht wordt. Ik zal ze missen, de foto’s van jullie kleine lieve draakje in mijn tijdlijn. Dikke kus x liefs Denise
  Denise onlangs geplaatst…Chapter 3: Desperate LabmomMy Profile

 44. Priscilla schreef:

  Wat een verschrikkelijk nieuws! Ik ken je alleen via indragen maar ik wil jullie heel veel sterkte toe wensen met dit enorme verlies!

 45. irene schreef:

  Och ik schrik echt.. Gecondoleerd. Heftig dat het zo is gelopen, ik hoop echt dat jullie het als een mooie tijd beschouwen. Veel stertke de komende tijd. liefs irene
  irene onlangs geplaatst…Madebyirenelouise: MainGrounds Sessions YouTube Concert #8My Profile

 46. Marianne schreef:

  Sorry, ik heb geen woorden. Ik kan me de pijn en het gevoel niet voorstellen. Ik wens jullie ongeloof veel sterkte…..
  Marianne onlangs geplaatst…What’s In My Diaper BagMy Profile

 47. Priscilla schreef:

  Lieve Debbie,

  Wat ben ik geschrokken toen ik dit verdrietige nieuws hoorde.. Ik wens jullie, net als alle andere, alle kracht en liefde toe voor de komende tijd. Eigenlijk wil ik zoveel zeggen maar kom ik door dit nieuws niet uit mijn woorden. Ik kan er in ieder geval de juiste woorden niet voor vinden…

  Ik denk aan jullie.

 48. Ger schreef:

  Geschrokken kreeg ik het bericht dat Daan er niet meer is. Ik wens jullie heel veel sterkte met dit verlies en denk aan jullie , niemand heeft dit verdient zeker jullie niet.
  Heel veel sterkte de komende tijd . dikke Knuf Ger

 49. Annemarie schreef:

  Wat een verdriet, wat een gemis, wat een intens verdriet. Tranen biggelen hier. Ik denk al uren aan jullie, voor wat het ook bijdraagt.
  Ik geef jullie kracht en liefde en wens jullie sterkte in deze ondraaglijke tijd. Liefs….

 50. Geraldina schreef:

  Lieve Debby en man. Toen ik waker werd dit afschuwlijke bericht. Als een klap in je gezicht, ik heb er echt om moeten huilen. Zo afschuwelijk lieve mensen, ik vond het meteen al zo’n leuk mannetje om te zien. Het moet ondragelijk voor jullie zijn. Ik weet er ook geen woorden voor. Dit gun ik jullie niet!

 51. ilona schreef:

  Wat moet dit ondraaglijk zijn! Heel veel kracht en warmte gewenst…….

 52. Mama's Jungle schreef:

  Godverdomme meissie waarom waarom??? Ik deel jullie tranen ik vind het zo vreselijk… Zo veel sterkte uit het diepst van mijn hart… 🙁 woorden schieten te kort…

 53. Barbara schreef:

  Lieve mama van Daan, heel veel sterkte voor jullie allen. Wij voelen en huilen met jullie mee. Lieve groet van ons.

 54. Barbara schreef:

  Niet te geloven, niet voor te stellen. Mijn zoontje is nu bijna net zo oud en van het idee alleen al word ik helemaal misselijk. Heel veel sterkte in een onvoorstelbaar moeilijke tijd….
  Barbara onlangs geplaatst…Vaarwel verlof! Morgen weer aan de slagMy Profile

 55. Nicole schreef:

  Geen woorden alleen een dikke knuffel
  Ik denk aan jullie!
  Nicole onlangs geplaatst…Mama challenge || Elke dag een fotoMy Profile

 56. martiene schreef:

  Lieve debbie en bert,

  Wat vreselijk om dit bericht te moeten lezen. Ik wil jullie alle twee heel veel sterkte toewensen met dit verschrikkelijke verdriet.

  Liefs martiene

 57. Simone schreef:

  Woorden schieten te kort. Ik ben er stil van. En ik moet nog even een traantje weg pinken. Ik wil jullie ontzettend veel sterkte wensen met dit grote verlies. *knuffel*
  Simone onlangs geplaatst…Hobby onder de Loep – Saskia doet aan skaten!My Profile

 58. angelique schreef:

  lieve mama
  ik steek een kaarsje aan voor jullie en daantje ik kon dit amper lezen mijn hart vulde zich met tranen
  ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke dagen
  weet dat Daantje altijd bij jullie zal zijn jullie kleine engel
  hopelijk weten jullie snel wat er aan de hand was liefs en steunknuffel

 59. Joan schreef:

  Deepest, deepest condolence to you and Daan’s daddy is all I can say. Though I don’t know you personally, Daan has stolen a piece of my heart as you have shared him with us all on instagram. As a new mommy I can’t even imagine what you must be feeling, but my heart is broken with you. I am so sorry for your incredible loss, you are in my prayers.

  Rus sag, soete Daan.

 60. Desiree schreef:

  Vreselijk ik heb er geen woorden voor alleen tranen. Het is zo oneerlijk!

  Ik brand een kaarsje voor jullie en voor jullie lieve Daan.

  Sterkte!

  Liefs Desiree

 61. Madeleine schreef:

  Jeetje wat heftig 🙁 Gecondoleerd met dit hele grote verlies. Ik wens jullie heel veel kracht en liefde toe. Xxx
  Madeleine onlangs geplaatst…instaMAD #65My Profile

 62. Bernard schreef:

  Lieve Debbie & Bert,

  Nog steeds geen woorden. … heel veel sterkte. Ook wij hebben gehuild om jullie draakje, hij is het waard! De wereld mist een lichtje.

  Veel liefs

 63. Whitney schreef:

  Heel veel sterkte Debbie en familie. Ik ben er helemaal stil van, in tranen.
  Whitney onlangs geplaatst…Stilte..My Profile

 64. anouk schreef:

  Wat een verschrikkelijk bericht en wat zal het leeg zijn bij jullie. Heel veel sterkte

 65. Oooh lieve Deb, weet niet wat ik moet zeggen. het is oneerlijk! Veel sterkte gewenst :'(

 66. Marit schreef:

  Lieve Bert en debbie, ik kwam jullie ontzettend verdrietig verhaal tegen via IG. Gecondoleerd. De tranen rollen hier over mijn wangen. Jullie prachtige zoon is net zo oud als mijn dochter. Het mocht niet zo zijn. Het leven is zo oneerlijk op deze manier. Hij is nu een prachtig sterretje daarboven en zal zo altijd bij jullie zijn. Ik leef met jullie mee en wens jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Liefs Marit en een kusje van mijn dochter Liv voor jullie kleine Daan

 67. Desiree schreef:

  Woorden schieten te kort. Heel veel sterkte en gecondoleerd.

 68. LNNK schreef:

  Ik weet gewoon niet wat ik tegen je moet zeggen, wat een vreselijk bericht. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen met dit grote verlies

 69. Annemarie schreef:

  Lieve mede mama,

  Ik ken je niet, jij kent mij niet. Via een tweet kom ik bij je verhaal terecht en het raakt me diep. Hartverwarmende reacties gaan mijn reactie voor en ik hoop dat jullie kracht uit de woorden putten. Voor altijd in jullie hart, jullie knappe ventje. Heel veel sterkte samen!

 70. Yvonne schreef:

  Jemig meis, ik heb een poos geen blogs gelezen en kom nu pas erachter dat jou mooie mannetje er niet meer is, bah wat enorm klote en zo niet eerlijk! Je hoort als mama niet je eigen kindje te begraven. Enorm dikke knuf en heel erg veel sterkte met dit enorme verlies, ook voor je man en familie!
  Yvonne onlangs geplaatst…Een kijkje bij ons #41My Profile

 71. Kelly schreef:

  Met tranen in mijn ogen lees ik jou verhaal. Wat een ontzettend sterke mama en papa heeft Daan en wat ontzettend oneerlijk is het leven. Ik heb alleen maar respect op de manier hoe je alles opschrijft. Xxx

 72. Celeste schreef:

  Kwam net via de bloggerlist op deze blog terecht, wauw ik heb dit gewoon met tranen in mijn ogen gelezen, wat ontzettend heftig, maar wat heb je dit prachtig verwoord. liefs
  Celeste onlangs geplaatst…Sta je daar op de hoofdpagina van NOS op 3My Profile

 73. Nicky schreef:

  Oh jee, verschrikkelijk! Ik wens je nog héél veel sterkte toe. Ook al is het van september geleden, zoiets vergeet je nooit, en je zal er allicht nog héél vaak aan denken.
  Mag ik je wel een compliment geven voor je schrijftalent?
  Nicky onlangs geplaatst…Dé gouden tip bij slapeloze nachten.My Profile

 74. Sophie schreef:

  De tranen staan in mijn ogen… jeetje! Vooral de foto’s, zo definitief! Brrrrr ik krijg er gewoon rillingen van. Ik wens je na zo’n tijd nog steeds de kracht om elke dag toch maar weer op te staan.
  Sophie onlangs geplaatst…Jezelf groot houden als je dat eigenlijk niet wilMy Profile

 75. Mandy schreef:

  Ik zit hier met kippenvel en tranen in mijn ogen. Wat verschrikkelijk dat jullie dit moest overkomen. Zo’n jong, mooi mannetje.. Ongelooflijk dat het zo plotseling is gegaan, lijkt me zo moeilijk te bevatten. Heel veel sterkte gewenst!
  Mandy onlangs geplaatst…Slimme portemonnee van ‘By LouLou’My Profile

 1. 16 september 2014

  […] Een dag als zovele dachten we. Te beginnen met een heerlijke smoothie. In een nieuw glas die ik tijdje eerder kocht. Daan was nog altijd huilerig. En wat er verder is gebeurd hebben jullie kunnen lezen in mijn vorige blog. […]

 2. 20 september 2014

  […] sprak ze mooi. En toen gaf ze mij het woord. Stond verbaasd dat ik het echt zelf ging doen. Mijn blog die ik hier eerder schreef heb ik voorgelezen. Wat was ik zenuwachtig, maar huilen deed ik niet. Ik […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?