Glimlachmomentjes #24

image_pdfimage_print
In dit jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist als je zoiets heftigs meemaakt als de dood van een geliefd iemand, is het soms zo moeilijk de mooie dingen te zien. Maar die zijn er natuurlijk wel, daarom een extra reden om daar bij stil te staan. Toch blijf ik het heel moeilijk vinden, maar ik wil niet alleen maar negatief zijn. Dus ik blijf hier zeker mee doorgaan, want er is nog zoveel moois om voor te leven. Al zijn het maar de kleine dingetjes in het leven…

Buik

Die kleine in mijn buik is een beste druktemakertje. Soms gaat me buik dan ook echt helemaal tekeer. Dit vind ik echt gewoon te grappig om te zien. Ik ken dit helemaal niet uit mijn eerste zwangerschap. Het gevoel zal ik denk niet zo gaan missen als de kleine geboren is, want het is echt druk in mijn buik en soms gewoon pijnlijk. Maar moet echt steeds wel lachen als me buik zo heen en weer beweegt. Eigenlijk moet ik toch eens even de camera erbij pakken en het vastleggen.


Eindelijk over zijn

Ja gelukkig is de verhuizing voorbij, zijn we eindelijk echt over. Natuurlijk moeten we het hier nog echt thuis maken. Want er staan nog overal dozen om ons heen. Ook staat er nog geen fijne bank in huis en leven we verder ook nog op tuinstoelen. Maar we zijn echt over in ons nieuwe huis, dat voelt zo goed. We hebben eindelijk onze nieuwe plekje, waar we nieuwe mooie herinneringen kunnen gaan maken. Het voelt voor mij echt als een nieuwe start in het leven. En nee niet om het oude te vergeten, maar sommige dingen gaan gewoon niet meer mee in mijn leven. Heb ik opgeruimd in sessies op Mirre. Maar Daan gaat natuurlijk altijd en overal met ons mee.


De babykamer

Eindelijk is de babykamer bijna af, ik kan me nu er lekker mee bezig houden om het zo in te richten als ik wil. Het zal nog wel 20 keer veranderen, maar dat hoort erbij heb ik begrepen. De kleertjes hangen in de kast, maar moet nog zeker wel even gewassen worden voor dat de kleine het aan gaat krijgen. Natuurlijk als de kleine eenmaal geboren is ga ik ook de kamer eens showen aan jullie.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge