Take a look at my life 37

image_pdfimage_print

Klein beetje later dan normaal, best raar om nu mijn weekoverzicht toch online te zetten. Maar des te meer ik ga beseffen dat het leven door moet gaan. Zo had Daan het gewild.

Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van instagram en het dan later in een blog verwerkt. Dat doe ik dus ook elke week. En we zijn weer aangekomen in een nieuwe week. Dus kan je weer lezen wat ik de afgelopen week heb gedaan en mee heb gemaakt.

Maandag 08 september
IMG_20140908_115324Vandaag moest ik voor mezelf naar het ziekenhuis toe. Zou opgenomen worden voor mijn operatie aan mijn hernia. Mocht later komen vanwege de zorg op mijn mannetje. Kreeg daar iets lekkers te eten.
IMG_20140910_071006
Ik nam de kleine mee, want wilde niet zo lang zonder hem.

IMG_20140908_140658Na wat gesprekjes mocht ik naar huis. Maar ben even langs de winkel Musjes gegaan met Daan. Even showen. Daar heb ik hem ook even kunnen verschonen.

IMG_20140908_145035Terug naar huis met de kleine man.

IMG_20140908_201214In de avond moest ik terug komen, zodat ik de nacht er al zou zijn. Moeilijk hoor zonder me kleine en grote man.

IMG_20140908_205303Dan is het de tijd doden. Ik kreeg een bandje om, ja stel je voor dat ik weg loop. Kreeg er zelfs 2 om.

Dinsdag 09 september

IMG_20140909_093243Wachten wachten wachten. De dag van de operatie. Om 12.30 werd ik verwacht op de OK.

IMG_20140909_201715Lang moest ik wachten tot ik eindelijk echt iets mocht eten. Eigenlijk hunkerde ik naar iets warms. Maar helaas. Moest ook na de operatie 4 uur plat blijven liggen.

Woensdag 10 september


IMG_20140910_072810Ontbijten in het ziekenhuis, heerlijk hoor. Gewoon genieten. Je kan uit zoveel heerlijks kiezen.

IMG_20140910_143508Nog maar net thuis vanuit het ziekenhuis, en lekker genieten van mijn kleine draakje. Wat hou ik toch van jouw.

Donderdag 11 september

IMG_20140911_141915Afspraak in het Mariniziekenhuis voor Daan. Werd gezien door de kinderarts. Hier is hij heel vredig en rustig. Maar hij was al dagen erg huilerig. We dachten aan spruw. En dat werd bevestigd. Verder was alles in orde. Ze vertelde dat wij het goed deden als ouders. En Daan het ook goed deed.

IMG_20140911_194043Heel veel troosten dat kleintje. En is hij stil genieten.

Vrijdag 12 september

IMG_20140912_110724Een dag als zovele dachten we. Te beginnen met een heerlijke smoothie. In een nieuw glas die ik tijdje eerder kocht. Daan was nog altijd huilerig. En wat er verder is gebeurd hebben jullie kunnen lezen in mijn vorige blog.

Zaterdag 13 september

Alles lijkt om je heen onbelangrijks, alles lijkt nutteloos. Eten doe je maar je krijgt geen hap door je keel. Dagen vol verdriet die gaan volgen. Mijn mama en haar man zijn deze ochtend terug gekomen om ons op weg te helpen. Want waar begin je. We waren echt verdoofd. Gewacht op de uitvaartondernemer, en daar mee gesproken. Die neemt alles over van ons. Wij hoeven alleen na te denken over de dingen die we willen voor het afscheid van Daan.

In de avond is Daan thuis gebracht.

Zondag 14 september

Ik kan nog uren naar Daan kijken als ik wil. Ga er ook vaak heen. Elke ochtend en avond is standaard om hem even welterusten te wensen. En in de ochtend hem wakker te maken (hoop je) Dan helaas beseffen dat hij zijn ogen echt niet meer open gaat doen. Thuis leven echt in een roes. Mensen lopen hier binnen. Heel fijn dat het een drukke dag was met mensen. Rust in huis is, chaos in het hoofd.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

8 thoughts on “Take a look at my life 37

  1. Jeetje meis, toch een blog online. En ja, het leven gaat door, zo gek! Er gaat in elk geval geen dag voorbij zonder dat ik aan jullie denk.

    Volgens mij heb je inmiddels wel door dat ik allerlei kaarten aan het verzamelen ben voor jullie. Die komen eind deze week jullie kant op.

    Veel liefs!

  2. Ik huil met jou, voor jou en ik hoop dat lieve kleine Daan op een plek is waar hij ook heel gelukkig zal worden. 🙁 sterkte debbie. Wat moet dit moeilijk zijn 🙁

  3. Wat een onbegrijpelijke, niet te vatten, bizarre week is dit uiteindelijk geworden voor jullie. Zo zit je nog lekker aan je smoothie, en nu ben je met heel andere, verdrietige, dingen bezig. En hoewel voor ons het leven doorgaat, staat de tijd voor jullie nu helemaal stil…heel erg veel sterkte met alles!
    Sandy onlangs geplaatst…Persoonlijk: gastric sleeve operatieMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge