Take a look at my life 40

image_pdfimage_print

Vandaag beginnen we weer aan een nieuwe week. Dus dat houd in dat er weer een overzichtje is van afgelopen week.

Maandag

IMG_20151005_131524Poes poes gezellig op bezoek bij Ohanahome. Nee het is niet hun kat maar komt vaak even binnen om te buurten. De tuindeur staat hier namelijk altijd open. Dus hij kwam even bij mij liggen terwijl ik teksten aan het schrijven was.

DinsdagIMG_20151006_122628Dit keer was de eigenaresse van het huis niet thuis, maar wel haar vriend. Toch nog even wat teksten geschreven voor de site die opgezet moet worden.IMG_20151006_125119Woensdag

Op de kinderboerderij aan het werk geweest. Vandaag bleef ik in mijn positief, en dat voelde echt goed. Want de laatste tijd werd ik alleen maar sacherijnig van het werken daar.

DonderdagIMG_20151008_123159Vroeg op pad gegaan om naar de sportschool te gaan, even mezelf in het zweet werken voordat ik naar het ziekenhuis moest. Daar had ik een afspraak staan met mijn life coach.

Vrijdag

De ochtend is elke vrijdag voor de yoga les die ik volg. Heerlijk hoor, al vind ik het ook wel zwaar. Maar na de les ben ik vaak onwijs ontspannen. Daarna door gegaan naar Ohanahome, even zitten kletsen. Toen ik enorm misselijk werd, was ik al maar werd alleen maar erger. Toen ik daar alleen was heb ik even alles eruit gegooid en voelde ik me even echt heel slecht. Lekker op de bank Netflix gekeken tot ik opknapte. Toen ben ik naar huis gegaan.

Zaterdag

Naar het winkelcentrum Paddepoel geweest. Moest even treinkaartjes kopen bij de Kruidvat. Ook kwam ik terug met een nieuwe winterjas. Nog even langs Daan gegaan, die heeft een nieuw vriendje gekregen van ons. We zijn langzaam onze knuffels thuis aan het opruimen en daar mag Daan van mee genieten.IMG_20151010_233444Later moesten we weer terug naar het winkelcentrum omdat er nog een beveiliging in de jas zat. Echt niet netjes, bleek in de winkel dat hij er echt 1 uitgehaald had. Bleken er dus gewoon 2 in te hebben gezeten.

 

Zondag

IMG_20151011_145547Afgesproken dat ik rond 15.00 bij Ohanahome zou zijn om de kleine meid op te vangen als ze door papa werd thuis gebracht. Maar het bleek later dat ze pas om 18.00 werd thuisgebracht en toevallig tegelijk met mama thuis was. Maar ik heb me wel vermaakt, lekker in het zonnetje film zitten kijken. Later werd het wel erg koud. Daar nog even blijven eten, en na het eten met de kleine meid even een filmpje gekeken. Toen moest ze op bed en heb ik nog even mijn film van de middag afgekeken. Daarna ben ik naar huis gegaan. Daar nog heel even tv gekeken en onder de douch gegaan. Zo koud was ik en onwijs veel pijn. Na het douchen gelijk naar bed gegaan, was enorm moe.

Gaan jullie deze nieuwe week nog iets leuks doen?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge