Gedachten stroom 8

image_pdfimage_print

Lieve kleine Daan,

Wat ben je alweer lang weg bij ons. Natuurlijk niet uit ons hart, daar zou je altijd blijven. Mama mist je elke dag een beetje meer. Ik vraag me vaak af hoe je er nu uit zou zien, hoe groot je nu bent en wat je nu allemaal al had geleerd. Dit zal ik nooit weten, dat doet me enorm veel verdriet. Door de EMDR ben ik rustiger geworden, minder angst. Maar inmiddels ben ik alweer een week erg onrustig aan het worden. Last van hartkloppingen en pijn op de borst. Er komt een hele belangrijke dag eraan. Jouw eerste verjaardag. Nog een maand en je zou 1 worden. Dit is de reden waarom ik zo onrustig ben. Echt genieten kan ik niet, ondanks het zo heerlijk weer is. De tranen prikken steeds achter me ogen. En de nachten zijn slecht, niet alleen omdat ik zelf teveel aan het piekeren ben maar ook omdat je papa de laatste week zo aan het snurken is. (waar hij natuurlijk niks aan kan doen)

Mama heeft in haar hoofd wat ze wil met jouw verjaardag, want deze dag kunnen we niet ongezien voorbij laten gaan. Nee helaas niet het feestje die we voor ogen hadden als je erbij was geweest. Maar wel iets met ballonnen en taart. De taart is inmiddels al geregeld, nu nog even paarse ballonnen kopen.

Vandaag zijn we nog even bij Daan geweest. Hij heeft weer even verse bloemen gekregen.

20150418_133702

20150418_133709

20150418_133715

20150418_133722

20150418_133734

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “Gedachten stroom 8

  1. Sterkte er mee! Lijkt me lastig om te ervaren (dat denk ik tenminste) dat de wereld om je heen het er al veel minder over heeft / minder aan denkt etc., terwijl bij jou de pijn en het verdriet gewoon nog even erg, of misschien alleen maar erger aanwezig is! De wereld lijkt het altijd zo snel ‘vergeten’ te zijn, maar jij loopt nu natuurlijk nog steeds met die pijn! Ik zal aan je denken, ook als de moeilijke dag snel dichtbij komt! Hopelijk mag je ook aan de vele mooie herinneringen denken!

  2. Zo’n eerste verjaardag lijkt me inderdaad een ontzettend lastige en moeilijke periode… Hopelijk voel je je snel een beetje beter in je vel! En wat heeft Daan een mooi plekje, jullie verzorgen dit zo goed!
    Anneleen onlangs geplaatst…YourDailyPhoto #3My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge