Mijn leven met kleuter 1

image_pdfimage_print

Ben beetje bij beetje bezig mijn blog uiterlijk te veranderen, en daardoor ook wat meer regelmaat te gaan krijgen met het bloggen. Er moet nog met de tijd een nieuwe banner komen, omdat hij niet meer zo passend is voor mijn blog. Maar voor nu heb ik weer even een weekoverzicht van de afgelopen week van ons. Nog niet zo heel veel te vertellen gehad in foto,s, omdat ik de week ervoor geopereerd ben. Daardoor heb ik beetje rustig aan gedaan, en alles een beetje gedoseerd te plannen. De wond van de operatie is nog niet dicht waardoor het steeds vochtig is en daardoor mijn huid rondom ontstoken is. Ik heb me laten steriliseren, waar ik zeker nog wel op terug zal komen in een blog. 

 

Het geduld van Max heeft iets heel moois opgeleverd. Elke dag kijken komen er al zonnebloemen, en ja hoor daar zijn ze. En wat zijn ze mooi en groot al geworden. En dat in onze eigen tuin.

Max is gek op dozen, vast elke kleuter moeder kan dat bevestigen. En ja misschien ook als je kind al een stuk ouder is. Maar die dozen moeten ook altijd bewaard blijven. Tot ze helemaal stuk zijn, en dan zelfs dan als je ze weg doet heb je een enorme boze Max.

Het weekend inluiden met die grote gele M. Altijd een klein feestje voor een kind. En stiekem ook wel voor papa en mama. We hebben alle drie heerlijk gesmuld van alle ongezonde dingen.

Zaterdag ging ik even met Max op pad. Ik moest ondergoed voor hem kopen, en hij wilde graag mee. Dus samen met de trein naar de stad toe. En hebben we bij zeeman genoeg onderbroeken gekocht. Een paar hempjes, want er was niet genoeg in zijn maat. En we namen nog een leuke broek mee voor hem. Omdat we nog wel wat hempjes erbij moesten hebben zijn we nog bij de Hema de rest gaan kopen. Normaal koop ik ook altijd zijn ondergoed bij Hema, maar dacht eens die van zeeman te doen die zijn wel wat goedkoper. En er moest natuurlijk ook nog naar de speelgoedwinkel gegaan worden. Hij mocht voor 5 euro iets uitzoeken, maar dat valt niet mee in zo’n grote winkel. Dus hij heeft iets uitgezocht wat het dubbele aan het bedrag was. 

Papa was minder blij met de knikkerbaan die hij uitkoos, want het in elkaar zetten viel niet mee. En helaas, de volgende dag had Max hem al weer uit elkaar liggen. Maar nu mag hij er lekker zelf mee prutsen om te bouwen enz…. Maar Max is er gelukkig blij mee. 

Hele middag buiten spelen met een vriendje, zwart van het zand thuis komen. En thuis weer druk verder spelen, dan ben je een keertje even helemaal op. Papa zet Knol Power op en hij weet niet hoe snel hij bij papa lekker op schoot kruipt. Het was even over en uit. Papa is hier nu de hangmat voor Max, maar wil je een hangmat kopen, genoeg keuze voor binnen en buiten. Helaas moest ik beide mannen onderbreken voor het eten.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge