My weekly 20

image_pdfimage_print

Wij hebben echt een buiten kind, dus lekker weer even spelen in de speeltuin. Hij helpt mij ook om veel vaker buiten te komen. Voorheen kwam ik veel minder buiten dan nu met Max. En ik geniet ervan, om hem zo te zien genieten. En helemaal als het zo heerlijk weer is. Ben zo blij dat we zo dichtbij een heerlijke speeltuin hebben. En dat Max zo graag naar buiten wilt.Sinds een tijdje ben ik me aan het verdiepen in Doterra essentiële oliën. En deze mix voor in de diffuser kwam ik tegen op Pinterest. Aangezien ik merk dat ik zo vaak boze gevoelens hebt, naar alles en iedereen. Dit zit al vanaf jongs af aan in mij, en ben dat gevoel zo zat. Wie weet gaat dit iets voor mij doen.Ineens heeft dit mannetje de olifanten in de kast gevonden. Gelijk even voorbereiden op de dierentuin, waar we natuurlijk echte olifanten gaan bewonderen.Woensdag was het 15 mei en dat is de verjaardag van Daan* Als gezin zijn we naar Wildlands geweest. Dit was voor Max de eerste keer in een dierentuin. Hij heeft zijn ogen uit gekeken. Ik hoor hem nu nog aap, aap, aap roepen.We gingen samen in de boot varen en maakte even een gezin foto, en in onze harten zit Daan* natuurlijk

Zo leuk hoe Max overal naar aan het kijken was.Er waren ook geiten te bewonderen en die kon hij ook lekker even aaien.Wat is het toch een moppie, en hij wilde de hele ochtend zelf lopen. Hij deed het zo goed.Ja en toen was het lampje echt even uit onderweg naar huis. Hij vertikt het ook echt om in de buggy te slapen. Het liefst wilde hij er niet eens in.We hebben weer een paar mooie zonnige dagen gehad, en dan is het fijn dat we een tuin hebben. Lekker even op onderzoek uit in de tuin.

En de speeltuin blijft hier zeker favoriet nummer 1 als we buiten zijn.

Zondagochtend even mijn ventje verwennen met een zakje chips. Zo nu en dan moet dat kunnen.

Selfies maken met je zoon is best grappig. Hij heeft het door dat hij zichzelf ziet bewegen. Dus het is een hele uitdaging hem op beeld te krijgen. De grootste lol hebben we erom.

En in de middag natuurlijk nog even naar buiten, Max weer even laten spelen in de speeltuin.

Hoe oud waren jullie kids dat ze voor het eerst mee gingen naar de dierentuin, en hoe vonden ze dat?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge