My weekly 6

image_pdfimage_print

Een nieuwe weekly, ik probeer weer een beetje meer foto,s te maken. De meeste blijven toch echt van Max die voor bij komen. Maar geloof dat het geen straf is ook voor jullie die leuke foto,s van hem te zien. Het was weer een drukke week, de week begon met een afspraak thuis van Martinizorg. En in de middag een belafspraak van de healt coach van Lentis.

De volgende dag heerlijk met Max naar het babycafeez geweest. Waar er dit keer een gast aanwezig was. De jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau. Dit was wel heel leerzaam. We konden vragen stellen en uiteindelijk hadden we het over driftbuien van de kids. Juist omdat we daar beide die er waren wel midden in zitten nu. De woensdag staat de ochtend altijd in het teken van PMT groep, altijd een zware ochtend.

En vrijdag had ik een hele mooie afspraak staan met iemand van de organisatie Mensenwerk Hogeland, om te brainstormen met nog andere die eenzelfde hulpvraag hadden. Mijn doel is al een tijd iets van huiskamerbijeenkomsten organiseren voor ouders van overleden kinderen. Maar het helemaal alleen opzetten is best een dingetje vind ik. De andere die er bij waren, willen ook zoiets opzetten maar op een ander vlak. Deze afspraak wordt vervolgd omdat ze er wel iets in zien. Daar vast later meer over, als ik meer nieuws heb… 

Voor het eerst nibbits eten is een hele serieuze zaak hoor. Wat genoot hij er van. Ook mama had een bakje, en na een tijdje heel stiekem schoof hij mijn bakje naar zich toe. Gooide zijn eigen bakje leeg in de mijne en ging lekker dooreten. Opeens dacht hij ik ga mama voeren, zo grappig. Maar het was zo serieus dat als ik zei tegen hem eet maar lekker zelf op, werd hij boos omdat ik het niet van hem aannam. Dus we hebben samen lekker zitten smikkelen ervan.

Dit eigenwijze ventje, ja ik moet eigenlijk heel erg om hem lachen. In de ochtend wilt hij nooit op de commode, nou wanneer wel zou je zeggen. Dus hij gaat altijd dit hoekje opzoeken, en dacht dit keer die Pip die zit wel erg lekker. Wat hou ik toch van dit soort momenten. Ondanks hij gewoon echt niet wilde luisteren en doen wat nodig was. Uiteindelijk komt dat altijd wel goed.

Niet mijn dag, of nou ik had die ochtend een hele heftige PMT groep gehad. Nou ja groep, we kregen met z,n twee volop de aandacht. De rest had afgezegd. Daarna was ik zo uitgeput dat ik echt even rust tijd voor mijzelf heb gekozen. Dit kan ook makkelijk op de woensdag want dan is Max op de kinderopvang.

Ik ben net weer beetje begonnen op te bouwen met schrijven voor mijn blog, het blijft leuk. Maar soms ook nog wel even puzzelen om de tijd en de ruimte voor mijzelf te vinden hiervoor. Eigenlijk heb ik tijd zat, maar als Max rondloopt gunt hij het me niet rustig achter mijn laptop te zitten. En als hij op bed ligt is het vaak de keuze, ga ik zelf even rusten, serie kijken, het huishouden doen of ja schrijven. Ik krijg die balans nog niet voor elkaar met een kind in huis.

Deze meneer dacht mij een hint te geven om alles van de tafel te halen  “mama tafel schoonmaken” daar heb ik dan ook gelijk maar gebruik van gemaakt. Wat een goede hulp is het toch ook.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge