Hoe persoonlijk maak jij je telefoonhoesje?

image_pdfimage_print

Niet tevreden met je telefoonhoesje

Wat doe je als je niet tevreden bent met je hoesje van je telefoon, juist een nieuwe bestellen. Al een tijdje heb ik een nieuwe telefoon, maar kon toch geen hoesje vinden waar ik tevreden mee zou zijn. Toch was het noodzaak een hoesje erom heen te hebben voor bescherming. Ik koos toen een roze hoesje en daar deed ik het maar mee. Eigenlijk had ik mijn zinnen gezet op een portemonnee hoesje waar je zo,n zes pasjes in kwijt kan. Maar die kon ik niet vinden voor mijn telefoon. Dus dat hele idee heb ik laten varen. Ik besloot tevreden te zijn met wat ik had. 

Persoonlijk telefoonhoesje

Het was ook een lange tijd geleden dat ik geen persoonlijk hoesje had. Want ook dit vind ik erg leuk, een eigen foto op je hoesje hoe mooi is dat. Nu ik de kans kreeg om een nieuw telefoonhoesje maken greep ik deze kans. Er zijn al zoveel verschillende manier en sites waar je dit kan laten doen. En ook nu ben ik tevreden over hoe het hoesje eruit ziet. Ik koos dit keer voor een hele mooie foto van Max. Van de geboorte shoot, hoe lief staat hij erop. Een telefoonhoesje met foto is wel echt mijn ding, zo mooi en zo persoonlijk.

Aan elk voordeel, zit ook een nadeel

Het enige nadeel wat ik nu heb gemerkt aan dit hoesje is dat ik steeds het hoesje eraf moet halen als ik hem in de nacht ga opladen. Op het moment dat we thuis de keuze maakte voor een smartwatch kregen we een oplaadstation cadeau waar je telefoon op kan zetten zonder snoer en dus ook je smartwatch erop kwijt kan. En hoe gek het ook is, maar dit hoesje is blijkbaar te dik waardoor hij stopt met laden. Dit is wel iets waar ik aan moet wennen, maar vast wel gaat lukken. Ik ben blij ik heb nu Max altijd op zak.

Heb jij ook een persoonlijk hoesje laten bedrukken? En wat staat er dan op?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge