Negen maanden dagboek

image_pdfimage_print

Sinds ik weet dat ik zwanger ben, ben ik gelijk naar de winkel gegaan en een negen maanden dagboek gekocht. Vind dat wel erg leuk om bij te houden voor later. Alle mooie momentjes die je beleefd in je zwangerschap kan je erin opschrijven en natuurlijk ook mooie echo foto,s en buikfoto,s. Al vind ik dat laatste niet zo leuk, tot nu toe vind ik het alleen maar heel vervelend er foto,s van te laten maken en worden dan ook niet gemaakt. Dus zitten er wel allemaal lege plekken in het boek. Ik mag hopen dat ik straks wel nog een mooie buik ga krijgen, voor nu is hij in 2 delen een vreselijke dikke maag en me buikje is ook al aardig inzicht.

Ik heb een negen maanden dagboek gekocht van Pauline Oud.
Zelf heb ik hem dus gewoon in een baby shop gekocht, maar zag dat er een hele webshop was van Pauline Oud.
pauline_oud_mijn9maanden2_copy
Er staan allemaal handige tips en weetjes in over je zwangerschap, dingen die je kan verwachten. Ruimte genoeg om je eigen ervaringen en gevoelens in op te schrijven, zo krijg je een mooi en persoonlijke dagboek waar je later nog eens met plezier in terug kan kijken.

2014-01-05 18.49.11

Heb jij tijdens je zwangerschap een negen maanden dagboek bijgehouden? Waarom wel of juist niet?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

3 thoughts on “Negen maanden dagboek

  1. Wat een schattig boekje. ik heb dat baby invulboek van Moleskine gekocht tijdens mijn zwangerschap en veel dingen geschreven in een leeg boekje van Hema. En tig blogjes ook nog.

  2. Ja ik heb deze ook… Ben ook niet blij met mn buik in de eerste weken (tot aan 24 weken) maar heb toch wat foto’s erin geplakt… Met kleding aan gewoon hoor!
    Nicole onlangs geplaatst…30 wekenMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge