Nieuw een spatscherm in de keuken

image_pdfimage_print

Gewoon een keuken

Een keuken is maar gewoon een keuken, sommige hechten veel waarde aan de keuken. Maken ze er graag een leef keuken van. Maar ik vind de keuken alleen van belang als ik eten moet maken. En zelfs daar houd ik niet echt van om te doen. Maar het gezin moet toch eten. Ik heb er geen hekel aan, maar echt leuk vind ik koken niet. Toch sta ik dagelijks in de keuken, en dan is het fijn dat je een ruime en fijne keuken hebt waarin je niet zal ergeren als je voor de zoveelste keer daar aan het koken bent. We hebben een open keuken, dus wil het altijd wel een klein beetje netjes hebben. Al lukt dat niet altijd, de vaat die blijft staan terwijl we een vaatwasser hebben. Alle glazen potten die leeg zijn stappelen zich daar op, en vaak ook nog het oud papier op de aanrecht. Om het eens in de zoveel dagen even echt weer op te ruimen. Ach welk gezin heeft dat niet, dat je even geen zin en tijd hebt om op te ruimen. Maar mijn keuken echt schoon houden is wel een ding, hier heb ik echt wel een hekel aan. Ik sta dus ook niet wekelijks mijn keuken schoon te maken. Zelfs vergeet ik elke avond na het koken het gasfornuis schoon te maken, en dan denk ik na een paar weken wat is hij vies. Ja en dan heb ik even een schoonmaak woede en moet het schoon. Dan neem ik gelijk de tegels en het aanrecht mee om even goed in de sop te zetten. En echt op die witte tegels die we hebben zie je alles, vooral als je eten een beetje spettert.

Een bestelling bij Fotocadeau

Via Fotocadeau mocht ik iets moois bestellen, en omdat ik al meerdere fijne ervaringen heb gehad met ze dacht ik leuk. En was ik benieuwd naar de nieuwe items die ze hadden om te kunnen bestellen. Daar viel mijn oog op Een wall art spatscherm van Fotocadeau in de keuken Wij hebben al vele mooie foto’s binnen gekregen via hun, maar deze keer ging er helaas iets mis. Het kan een keer gebeuren dat als je het uitpakt dat je gelijk wat beschadigingen ziet op de foto zelf, maar ook de plaat zelf. Dat is zonde en dus besloot ze al snel te mailen met de vraag hoe ze dit gingen oplossen. Nou ik ben super tevreden over het hele verloop. Ik kreeg al snel de bevestiging dat ik een nieuwe zou krijgen, zonder de andere terug te hoeven sturen. En zo blij verrast toen de nieuwe aankwam, want wat is hij mooi geworden. Zo zie je maar het kan eens gebeuren dat het een keertje mis gaat, maar dat het heel fijn wordt opgepakt. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, ze leveren mooie producten. Nu zie ik dus geen vieze rode spetters op mijn witte tegels als ik pasta maak, maar komt het op een mooi spatscherm die ik daarna makkelijk schoon kan maken. Tenminste daar ga ik vanuit, want eerlijk hij hangt er nog niet omdat er eerst nog goede montagelijm gekocht moet worden.

Wil jij nou ook zo’n mooi spatscherm of misschien wel Fotobehang voor keuken kijk dan even op fotocadeau.nl

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge