Onderweg naar een speciale superheld of prinses

image_pdfimage_print

Mijn moeder ontdekte de stichting “de regenboogboom”

“Wanneer je als kind te maken krijgt met een ziekte, trauma of handicap lijkt dit vaak het allergrootste en belangrijkste in je leven. Het is dan heel makkelijk om te vergeten dat je ook nog sterk en bijzonder bent. Zelfs je ouders verliezen dat wel eens uit het oog. 

De Regenboogboom zorgt ervoor dat jij je eigen gevoel van kracht weer terugkrijgt. Met liedjes en verhalen laten we je het Regenboogbos ontdekken. Een prachtige, veilige plek waar je even niet hoeft te vechten tegen angst, pijn en verdriet. Een plek waar er alle ruimte is voor jouw fantasie en dromen.

Weet je eenmaal de weg naar het Regenboogbos, dan ga je er iedere keer even naar toe als je daar behoefte aan hebt. Je rust er uit. Je wordt er beresterk van. En het lukt je steeds beter om met nare dingen in je leven om te gaan. Ook voor de mensen om je heen is het geweldig je weer zo te zien.”

Vrijwilligers van deze stichting maken hele mooie droom dekens voor deze prachtige sterke kindjes. En mijn moeder gaf mij en Daan op voor deze mooie stichting. Ik kreeg een mooie doos bezorgd met de tekst erop “Onderweg naar een groots klein mannetje, een kanjer, een bikkel, een held, een geweldige naar super held Daan” Alleen daardoor kreeg ik al kippenvel. Toen moest ik de doos nog open maken. En daar trof ik een brief aan. De tranen rolde over me wangen toen ik hem voorlas aan mijn man. Daarna bekeek ik snel de mooie deken die ik binnenkreeg. Zo mooi. Daarna moest ik gewoon gelijk mijn moeder bellen. En las haar ook de brief voor. Ze vertelde dat bij haar de tranen ook in haar ogen stonden. Zo mooi, dat er zulke geweldige mensen bestaan die dit soort mooie dingen doen voor anderen die het wel iets moois kunnen gebruiken.

Ook Daan is zeker blij met de deken en we hebben er al lekker samen op liggen spelen/oefenen.

Droomdeken


Dank je wel stichting Regenboogboom

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

4 thoughts on “Onderweg naar een speciale superheld of prinses

  1. Dag mooie Daan, papa, mama en oma!

    Wat heb ik de afgelopen weken meerdere keren met een trotse oma aan de telefoon gezeten. Ontroerend en zo mooi om Daan nu op zijn eigen beren deken te zien, speciaal uitgezocht door oma. Omdat hij zo vol berenkracht zit”, aldus oma. Ja, wij hebben geweldige droomdeken maaksters én we hebben geweldige oma’s nodig die ons vertellen over hun superhelden van kleinzonen. Het was een eer om kennis te maken met jullie gezin namens haar en wat is Daan een kanjer. Met al mijn liefde heb ik zorg gedragen dat we samen met oma een goede deken speciaal voor Daan hebben gevonden. Het raakt me diep en ik wens jullie namens iedereen van de Regenboogboom al het licht, warme en super berenkracht toe. Dank voor het delen van jullie verhaal, de foto’s en het filmpje. Dit is waar wij het voor doen. Dag mooie familie. Warme groet uit het Regenboogbos!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge